Mauno kérdése:
Ha zombik élőhalottak, miért kell enniük?
Figyelt kérdés
Nézem a Walking Dead sorozatot, és nem értem. Pl a börtönbe zárt zombik, úgy tűnik, nem halnak éhen. Legtöbben foszlanak, rohadnak, altest nélkül "élnek". Akkor: minek a kaja? Továbbá: egymást miért nem eszik meg?2016. máj. 15. 14:28
1/6 atrilas válasza:
Mert elsorvadnak a testrészeik!!
2/6 anonim válasza:
Eleve ez a zombi téma egy fikció. Nem kell az értelmet kereseni mögötte, mert nem nincsen neki. Gondolj bele abba hogy tudna már mozogni egy szívenlőtt ember? Oké hogy zombivá változik, de leáll a vérkeringése, nincsen ami mozgatná az izmait, tehát megsem kellene hogy tudjon mozdulni. Biológiailag képtelenség, akármilyen kórt is kapott el. Egyébként a kérdésedben már megfogalmaztad a válaszodat is. Azért esznek hogy ne foszoljanak, rohadjanak szét. És ehhez friss húsra/vérre van szükségük, emiatt pedig nyílván nem eszik meg a saját "rohadt" fajtájukat.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Addig világos, hogy fikció, de azért jó lenne, ha azon belül koherens lenne...
2016. máj. 16. 10:55
4/6 anonim válasza:
Ha nagyon logikát akarunk vinni a zombi témába, akkor nekem ez a véleményem:
Szerintem a "friss húsra van szükségük, hogy ne rohadjanak meg", ez az egész badarság.
Kétlem, hogy működne az emésztőrendszerük és ezáltal ugye nem tudják a felvett tápanyagot hasznosítani.
Reálisabb lenne ha inkább egyfajta vadállati ösztönhöz próbálnánk kapcsolni ezt az emberi hús iránti éhséget.
5/6 Patriksztár válasza:
Véleményem szerint azért esznek, hogy "szaporodjanak" bizonyos szinten. Minden zombi úgy keletkezik, hogy megharapják. Van akit nem marcangolnak teljesen szét. Ez egy bizonyos ösztön szerintem, hogy fent tartsák magukat. Illetve ez nekik a logikus. Fent kell maradniuk.
6/6 anonim válasza:
az élőhalottak visszatérésében megválaszolta egy lekötözött szenvedő zombi, így zajlott a párbeszédük:
-miért esznek embereket?
-nem embereket, agyakat!
-csak agyakat?
-igen.
-miért?
-mert fáj!
-hogy érti hogy fáj?
-hogy fáj halottnak lenni! érzem ahogy rohad a testem...
-és mondja, mit éreznek utána?
-azt hogy a fájdalom elmúlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!