Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A The 100 c. sorozat végig...

A The 100 c. sorozat végig ilyen ostoba, nézőpofozgató, vagy érdemes végignézni?

Figyelt kérdés

A 9. részt fejeztem most be, és eddig volt pár "kaszanyitogató" jelenet.

Nagyon hiányzik innen Wells, neki legalább volt egy kis esze. Amikor megölte a kislány, akkor már nagyon közel voltam a kaszáláshoz, ő volt az egyetlen értelmes ember. Az meg csak rátett egy lapáttal amit ezután a kislánnyal leműveltek... Nem tudom felfogni, miért akarták annyira az életük árán is megmenteni, nevetséges bullshit volt az egész.

Amikor Bellamy elvágta Raven rádióját, akkor ismét nyúltam a kaszához. Ez a megoldás is nagyon ostoba volt, csak hülyét csináltak vele Bellamyból.

Az alapja nagyon érdekes, csak ezért nem dobtam még, plusz itt van Lincoln is. Nagy lehetőség az ő karaktere, Wellst pótolhatná, de ha ő is hasonló sorsra jut, biztos nem fogom tovább nézni.

Azt meg az elejétől kezdve nem értem, hogy minek szenvednek az űrben, ha ott biztosan meghalnak. A karperecek is nevetségesek voltak, aztán jött egy zseni aki végre megmondta hogy csak leveszik.

A továbbiakban is folytatják a hatásvadász jelenetekkel, pofozgatják a nézőt (értelmes karakterek kiírása: Wells, Lincoln(?); ösztönös, ostoba problémamegoldások), vagy megjött az író esze?

2016. máj. 14. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne hagyd abba.A második évad már sokkal jobb.
2016. máj. 14. 12:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom nézted-e azóta, de sajnos igen, folytatják... 3. évadban is kiiktatnak egy közkedvelt karaktert, amiből volt is vita, de hát ez van...

Attól még nézd szerintem, így is az egyik legjobb sorozat véleményem szerint...

2016. jún. 26. 23:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Attol messze van, hogy az egyik legjobbnak lehessen nevezni.

Jo, de semmi tobb.

2016. júl. 4. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!