A Fredy vs jason-ben hogyan ébredt fel az elején jason valami erdőben, miközben az előző részben elvileg meghalt teljesen és a föld mélyére került? Fredy meg nem tud halottat támasztani.
Figyelt kérdés
Annyit nem vágokméh, hogy a fredy feje vigyorgott a jason vs fredy végén. Az a levágott fej. Tuti csak a film kedvéért tették be és nincs jelentősebb értelme.2016. máj. 14. 09:13
1/1 anonim válasza:
Nem emlékszem a jelenetre, de talán nem is fontos: Jason azért van ott (ezek szerint az erdőben), mert csak. Én szeretem ezt a filmet, de azért figyelembe kell venni, hogy ez mindkét horrorikon saját címétől független: nem kapcsolódik közvetlenül egyik filmhez sem. Most azt hagyjuk szerintem, hogy a Jason goes to Hell végén Freddy kinyúl a földből a maszkjáért, mivel már ez a kilencedik rész sem a nyolcadik folytatása, amiben emlékeim szerint elpusztult Jason teste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!