Melyek ezek a filmek?
1. Úgy emlékszem, hogy egy könnyed horror. Sőt, inkább komédia. Volt a filmben egy jelenet, amikor két pasi ment az erdőben és láttak egy házat. Valami hasonló beszélgetés folyt le köztük:
- Olyan, mint az a film, a Ház az erdő mélyén.
- A Kör?
- Nem, a Ház az erdő mélyén.
- Ja, igen, a Fűrész?
- Nem, a Ház az erdő mélyén.
- A halálos kitérő?
- Nem, a ház az erdő mélyén.
Szóval valami ilyesmi... Tudom, hogy voltak még a filmben valami elvadult gyerekek. De az egész film olyan rossz effektekkel operált, hogy kicsit sem volt ijesztő.
2. Ez egy nagyon régi film, azt hiszem. Valamikor az 1800-as években játszódhat. Nagyon régen láttam. Csak arra emlékszem, hogy van benne egy zsidó rabbi, akit megvernek egy szekéren, s aztán találkozik egy fiatal bűnözővel (?), akivel összebarátkozik.
3. Ezt a filmet mostanában láttam a tévében, csak elfelejtettem a címét. Egy fiatal nőről szól, aki a viktoriánus kor (ezt csak tippelem) Angliájábn nagy bitrokot örököl. Van három hapsi, akik el akarják venni feleségül. Egy pásztor egy katona és egy kereskedő. A végén a pásztort választja. Volt benne egy olyan jelenet, amikor a katona a csaj előtt hadonászik a kardjával, s végén levág egy tincset a hajából. Mindezt az erdőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!