Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyek ezek a filmek?

Melyek ezek a filmek?

Figyelt kérdés

1. Úgy emlékszem, hogy egy könnyed horror. Sőt, inkább komédia. Volt a filmben egy jelenet, amikor két pasi ment az erdőben és láttak egy házat. Valami hasonló beszélgetés folyt le köztük:

- Olyan, mint az a film, a Ház az erdő mélyén.

- A Kör?

- Nem, a Ház az erdő mélyén.

- Ja, igen, a Fűrész?

- Nem, a Ház az erdő mélyén.

- A halálos kitérő?

- Nem, a ház az erdő mélyén.

Szóval valami ilyesmi... Tudom, hogy voltak még a filmben valami elvadult gyerekek. De az egész film olyan rossz effektekkel operált, hogy kicsit sem volt ijesztő.

2. Ez egy nagyon régi film, azt hiszem. Valamikor az 1800-as években játszódhat. Nagyon régen láttam. Csak arra emlékszem, hogy van benne egy zsidó rabbi, akit megvernek egy szekéren, s aztán találkozik egy fiatal bűnözővel (?), akivel összebarátkozik.

3. Ezt a filmet mostanában láttam a tévében, csak elfelejtettem a címét. Egy fiatal nőről szól, aki a viktoriánus kor (ezt csak tippelem) Angliájábn nagy bitrokot örököl. Van három hapsi, akik el akarják venni feleségül. Egy pásztor egy katona és egy kereskedő. A végén a pásztort választja. Volt benne egy olyan jelenet, amikor a katona a csaj előtt hadonászik a kardjával, s végén levág egy tincset a hajából. Mindezt az erdőben.

2016. máj. 13. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Az első szerintem a Horrora Akadva 5 lesz. Másik kettőt nem tudom.
2016. máj. 13. 10:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, az köszi :)
2016. máj. 13. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:
A 3. filmre a tippem: Rigócsőr király ?
2016. máj. 13. 18:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem, de azért köszi.
2016. máj. 13. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!