Mit gondoltok Ser Alliser-ről? (Game of Thrones)
A sorozat alapján szemlélve :
Akármennyire is utálják sokan ... én bírtam a fickót. Jó mondjuk abszolút egy nulla ha azt nézzük hogy őt még a zombiapokalipszis hajnalán is az a cél hajtja hogy aláásson Havas uraságnak , de attól függetlenül nekem tetszett. Ahogy a harcolt a vadak ellen , amilyen elszántan aprította őket amikor akció volt....szinte példaértékű. Csak sajnos ezt nem kedveltem én sem .. a szűklátókörűségét , az örök szkepticizmusát és azt a rossz jellemét ami abból fakadt hogy nem akarja magát alávetni egy zöldfülű akaratának. Persze Jon bőven nem az. De hát honnan tudhatta volna a begyöpösödött Ser Alliser?
Annyi szent , hogy haláláig konzervatívan ragaszkodott az Őrséghez. Az akasztófás jelenete sem volt rossz mert végülis igaza van : Havas az élete végéig csatázni fog.
( A GOT-rajongók is ezt szeretnék végső soron :D :D )
Alliser azt csinálta, amit helyesnek gondolt. A vadak folyamatosan gyilkolták az őrség tagjait, ráadásul átjártak fosztogatni és gyilkolni a királyságba is. Jon elsőkörben, akiket áthozott azok voltak, akik részt vettek a Fal elleni támadásban.
A Másoktól tartani egy dolog, viszont a vadak sem viselkedtek eddig túl bizalomgerjesztően.
Thorne soha nem látta a vadak "jó" oldalát. Jon annyivel szerencsésebb volt, hogy más szemszögből is volt alkalma megfigyelni őket.
Mármint itt van pl. ez a jelenet, itt Ygritte és Tormund teljesen ártalmatlan, civil lakosokat gyilkol meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!