Valaki eltudná magyarázni a Naruto Shippuuden történetét?
Figyelt kérdés
Valaki eltudná magyarázni a shippuuden történetét? Mivel én csak most akarom kezdeni nem valami könnyű tudni hogy mik történtek hisz a 400. résztől kezdeném, mivel az elejétől kezdve túl sok lenne .
ÉS NEM KÉREK HÜLYE VÁLASZOKAT !!
2016. máj. 9. 13:41
2/29 A kérdező kommentje:
-.-
2016. máj. 9. 14:02
3/29 anonim válasza:
Ha csak 400-tól akarod nézni akkor bele se kezdj. Az eleje sokkal jobb volt, és ahogy halad előre, romlik a színvonal.
(egyébként meg mi értelme elkezdeni egy sorozatot a végén?)
de tessék, fejezetenként itt vannak az összefoglalók
4/29 anonim válasza:
Sokkal jobban jársz ha megnézed max 200-ig,azután 10 mondatban összelehet foglalni az egészet.
5/29 anonim válasza:
A Shippuuden 170 után übergagyi. :D
6/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, úgy döntöttem hogy mégis nézzem elejétől, most tartok a 8.résznél . Ez a kazekage rablás cucc elég fura + kíváncsi vagyok milyen erős valójában ez a deidara .
2016. máj. 9. 19:14
7/29 anonim válasza:
Jól döntöttél.Nagyon jól indul az eleje és érdekes lesz meglátod. :)
8/29 Kenzo Tenma válasza:
Jól tetted, hogy az elejétől kezdted el nézni, sok jó részt hagytál volna ki. Deidara elég erős, nekem tetszik ez a robbantgató stílus. :D
9/29 anonim válasza:
Ja,elég okos és tehetséges ninja,de nagyon bolond is. :DD
10/29 A kérdező kommentje:
Hehe !:) Még nem tudom mi lesz gaarával de majd meglátom ! Belenéztem egy kicsit és tényleg nem volt valami érdekes 400. résztől . A gond csak az hogy sok a filler, ez nem tetszik . De amúgy az anime nagyon király eddig, amúgy ti már láttátok a Boruto moviét? Én igen, és elég klassz volt .
2016. máj. 10. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!