Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nézi valaki a Megtört szívek...

Nézi valaki a Megtört szívek című sorozatot? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2016. máj. 9. 09:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Szia,én nézem! De nem értem miért hagyja mindenki hogy Hazal a fején táncoljon miért nem kap már egy nagy pofont! Rahmit,Dzsihán helyében úgy kipenderíteném a házból csak úgy füstölne. Tetszik hogy Kerimán és Özkan állandóan civakodnak,meg hogy Keriman állandóan sopánkodik milyen éhes! Gülszeren sokszor kiáll a maga igazáért, ez fogott meg leginkább a sorozatban! Szép a környezet amiben játszódik,a ruhák egyszerüek,kevés smink! Nem kirakott csecsekkel és szuper ruhákkal akarja a nézöt megfogni! Tetszik benne hogy egy lépéssel szinte mindig a rossz akarók elött járnak! Bízom benne hogy nem az lesz a vége amit olvastam valahol!
2016. máj. 19. 06:40
 2/15 A kérdező kommentje:

De örülök, hogy írtál! Nekem is nagyon tetszik, és pont ezek a gondolatok jutottak eszembe Hasallal kapcsolatosan. Nagyon haragszom a nagyapára, de amikor Hasalt osztja:)

Állítólag igaz történet az alapja. Én még sosem néztem török sorozatot, de ez a film nagyon jó, fordulatos, és jók az emberalak-ábrázolások.

Keriman egy külön kategória:)

Ritkán tudok sorozatokat nézni, ezt is általában este nézem a Net-en, de nagyon tetszik.

Annak idején hasonlóan tetszett egy koreai sorozat, A korona hercege. Azt láttad?

2016. máj. 19. 08:19
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Szia megint én vagyok. Épp most nézem a sorozatot és ki kell hogy javítsam magam: Rahmit remélem betonba önti valamelyik orosz barátja! Egyébként nem láttam azt sorozatot amiröl írtál,ritkán nézek tévét! Hány éves vagy amúgy,ha megkérdezhetem?
2016. máj. 19. 17:08
 4/15 A kérdező kommentje:

Majdnem hatvan. Én is ritkán nézek sorozatokat, de amiről írtam, A korona hercege című sorozatról, az egy történelmi,romantikus sorozat, itt a NET-en is nézhető. Bár én nem rajongok a kosztümös filmekért, ez egy nagyon jól elkészített sorozat.

A megtört szíveket egy barátnőm kezdte nézni, ő ajánlotta, hogy higgyem el, érdekes. De nekem nagyon tetszik. A mai részt még most fogom megnézni.

2016. máj. 19. 20:44
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a mai rész is tetszett,végre egy pofon Hazalnak! Én a kosztümös filmeket szeretem leginkább pl Elfújta a szél,Ausztrália! A korona hercegét sajnos nem tudnám megnézni lassú a netem hozzá! Meg az 5 hónapos kis pockom nem is hagyná!
2016. máj. 20. 20:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nézem és imádom!!! De sajnos Gülseren nemsokára megfog halni, nem hiszem, hogy utána fogom nézni a sorozatot. Számomra ő a legkedvesebb szereplő és ő tűnik az egész sorozat főszereplőjének, nagyon sajnálom, hogy így döntött, hogy kilép a sorozatból.
2016. jún. 5. 23:25
 7/15 A kérdező kommentje:
Azt tudjátok, hány részes a sorozat? Mert erről nem találtam semmit.
2016. jún. 6. 06:46
 8/15 eve5 válasza:
100%

Szia, én imádom. Gülseren és Cihan a kedvencem na meg Cansu. Őket imádom.

Most a kicsi Cout nemtudom hogy írják rendesen. És h az apja meg Keriman mért adták oda szegénykét. És jóljött most Hazalnak ez a ház. Bele van már betegedve h nem lakhat a villában. Dilara, köpedelem. A férje ellen van.. Özkan, egy nagyon jó apuka.♡ imádom a sorozatot. De sajnos nem néztem elejétől.

2016. júl. 22. 13:21
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia, ha még érdekel én is nagyon szeretem a sorozatot. Az én kedvenceim Dilara és Kerimán. Dilara azért, mert mindig kiszámíthatatlan és meg tud lepni a kartere. Kerimán meg szimplán vicces, ahogy visong meg a tenyerét csapkodja.

Az előbbi kérdésedre válaszolva Törökországban szeptemberben indul a 3. évad, nálunk a 2. fut. Tehát még közel sincs vége, a forgatások is még tartanak.

2016. júl. 29. 16:00
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Törökországban szeptemberben kezdődik a 3. évad, de azt tudni kell hogy a törököknél egy rendes rész több mint két óra szóval értelemszerűen a TV2 ezt több részletben adja le, néha akár 3 részre is szednek egy normális török epizódot, most néztem a youtubon hogy a 44. résznél tartanak és Gülseren tényleg meg fog halni amit nagyon sajnálok
2016. aug. 8. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!