Mit szóltok ahhoz, hogy folytatni fogják a 24 című sorozatot?
Figyelt kérdés
24 Legacy címen, és Jack Bauer nélkül úgy néz ki. Spoilerek nélkül pls.2016. máj. 7. 14:05
2/5 Márker21 válasza:
Egyik kedvenc sorozatom. Pont a napokban kezdtem el újra megnézni, bár régebben az 5. vagy 6. évadig jutottam. Most ledarálok az egészet egyben. Most értesültem róla először, hogy folytatják. Milyen szar lesz már az Kiefer Sutherland nélkül? Ez most komoly? :D
3/5 anonim válasza:
úgy tűnik, hogy én kicsit lemaradtam.
de van egy jó hírem lesz egy hasonló évad amiben ő szerepel. :) szerintem kicsit most kiveri a biztosított.
5/5 anonim válasza:
Sz*r főszereplőt választottak az a helyzet. A sorozat jó lenne egyébként, de ez a babaarcú gyerek nagyon gáz... Még a tesója Isaac is sokkal jobb választás lett volna. Ez a színész nagyon nem illik ebbe a szerepbe... Nem hiszem el, hogy nem tudtak egy normálisabbat találni, nagy csalódás. Gondolom ettől függetlenül a sorozat izgalmas lesz, teli csavarokkal, de a rossz főszereplő választás az egészet be fogja árnyékolni ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!