Walking dead megtörténhet a valóságban?
Két fajta zombis film van manapság. Az egyik az élő halottas, amikor a halottak mozognak és embert esznek, de közben rohadnak is. Ez gyakorlatilag lehetetlen, ha megáll a szívük, nem pumpál vért és oxigént ami az izom összehúzódáshoz kell. Még ha megelőlegezzük, hogy valahogy mozognának is és a legrosszabbat feltételezzük (vagyis amikor a filmben mindenki odamegy egy szörny arcú emberhez hogy miben segíthet és őt is megmarják) akkor is az első pár nap katasztrófa után éhen halnának / elrohadnának teljesen.
A másik, manapság divatos zombi a veszettségre hasonlító fertőzött aki teljesen elállatiasodik és csak ölni akar. Ez már egy fokkal hihetőbb főleg városban. Ha elegen lennének akkor amit mondasz, hogy fegyverekkel meg tankokkal meg lehetne fogni őket az nem lenne olyan egyszerű, főleg városokban. Ugyanis a rendfenntartó szervek nem tudnak mit kezdeni tízmilliókkal, maximum ha lebombáznak városokat vagy válogatás nélkül lőnek a tömegbe ami azért - bár a filmekben könnyűnek látszik - nem olyan egyszerű. Viszont ennek is van egy komoly logikai hibája (azon kívül, hogy ezek is valószínűleg éhen halnának ha mindenkit megölnek a környéken), mégpedig az, hogy egymást nem bántják. A veszett állat mindenre támad, nem kérdezi meg hogy most veszett-e az illető.
Ha igazi horrort akarsz akkor van egy olyan gomba Dél-Amerikában amelyiknek a spórái bogarak páncélja alatt kelnek ki és belefúrják magukat az agyába majd arra ösztönzik a bogarat, hogy keressen hasonló gombákat és áldozatokat, hogy tovább terjeszkedhessenek. Persze komoly élőlénybe nem tudnak belenőni... vagy mégis? ;)
Nem értem. Most valóságról kérdezel, s arra válaszolnak, vagy mi?
A valóságban nem léteznek zombik.
Most a 2 évad 12 részénél látom, hogy tényleg mindenki alapból fertőzött.
Egyébként én azt nem értem, ti mit nem értetek. Tudtok szöveget értelmezni?? Én is tudom hogy ilyen nem lehet a valóságban, arról szólt a kérdés, hogy az amerikai hadsereg letudna győzni ilyen zombikat, vagy sem.
Ez is a te kérdésed?
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__7751..
Ha igen, akkor már minden világos. A linkelt kérdés nem értelemmel bíró emberé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!