Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért akarják annyian, hogy a...

Miért akarják annyian, hogy a Jégvarázs folytatásában Elsának barátnője legyen?

Figyelt kérdés
Több helyen olvastam, hogy a film rajongói azt akarják, hogy Elsa becsajozzon és kampányt indítottak az ügy érdekében. Nem felesleges belevinni egy szerelmi szálat a történetbe?

2016. máj. 3. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem az egész film felesleges volt.
2016. máj. 3. 22:48
 2/7 anonim válasza:
64%

Ezt még nem hallottam, de egyre erősebb a "meleglobbi", pláne filmek, sorozatok terén.

Szóval a melegek egy hangos csoportja szinte követeli, hogy mindenhol legyenek meleg karakterek, mivel a való életben is hihetetlen módon növekszik a számuk ezért ők se legyenek "kirekesztve". Ez szerintem teljesen agybaj, de sajnos az ő elvárásaiknak is meg kell felelni, ezért van csomó sorozat ahova totál felesleges meleg-szálakat betesznek (Korra legendája pl. engem sokkolt, vagy Hannibál, vagy American Horror Story, stb.)

Nem lennék meglepődve, ha meglépnék, mert ugye a herceg-hercegnő már nem trendi ...

2016. máj. 4. 03:05
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

Utolsó, azt hadd áruljam el, hogy elég sok emelett érvelő nem is meleg. Pl. a fujoshik sem melegek, mégis, néhányan már beteg szinten akarják összehozni sorozatok, filmek, animék stb. férfiszereplőit. :D

Egyébként pedig szerintem ebbe nem kéne szerelmi szál. Még ha nem is meleg, de semmilyen. Úgy értem, ha lesz következő film (amit szintén feleslegesnek tartok), akkor Elsa igazán megmaradhatna a saját lábán megálló nő szerepében, ami nem kevésbé jó tartalom, mint a melegség elfogadása. Így meg a feministák is rendkívül boldogak lennénen.

2016. máj. 4. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
15%
Mert Elsa egyérteműen lesbi.
2016. máj. 5. 22:37
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

4, mért lenne egyértelműen leszbi??

Szerintem hülyeség ez az ötlet, mért kéne még egy mesébe is ilyet belevinni? Meg úgy egyáltalán, mért kéne hogy szerelme legyen?Elsa erős független nő, mért álljon be a lagymatag disney hercegnők sorába?

2016. máj. 6. 19:30
 6/7 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem fölösleges folytatni. A második rész nagy eséllyel úgyis gyengébb lenne.

+ ezzel a melegséggel mi a francnak kellene összezavarni a kisgyerekeket???

2016. aug. 18. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem inkább barát? Mert elza lány és nem lehet leszbikus
2018. nov. 16. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!