Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Fear the Walking Deadből...

A Fear the Walking Deadből van rá esély, hogy Nick meleg legyen? Strand meleg létét elég szépen felvezették. Gondolom akkor már Nickre is utaltak volna ha lenne valami ilyesmi. Szerintem ők szebb pár lennének mint Strand és a barátja.

Figyelt kérdés

2016. máj. 3. 19:37
 1/8 íazazazazaza ***** válasza:

Még az is meglehet, hisz Strand elég "különös" módon bánik Nick-el az eleje óta, de Nick részéről nem kaptunk visszajelzéseket, tehát még kérdéses.

Szerintem kb annyi lesz, hogy Strand bepróbálkozik majd, de nem jut ennél tovább :D

vagy fene tudja.

Üdv, :D

2016. máj. 3. 21:38
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen amúgy..én is csak lestem h miért segít neki...:D

Lesz ami lesz de én örülnék ha összejönnének :)

2016. máj. 4. 19:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Nick a legelső részben is a csaját keresi, mikor felébred azon a drogtanyán, szóval biztos nem homo. Az pedig most már, azt hiszem egyértelmű, hogy Strand mit látott benne: ő egy szélhámos volt, méghozzá nem kispályás. Biztosan látott Nickben valamit, ami önmagára emlékeztette, legalábbis felismerte, hogy neki is magas a túlélési ösztöne, és a menekülési képessége. És ez hasznosnak is bizonyult, még a mostani részben is. Nem akar tőle semmit Strand, főleg hogy a MI2 főgonoszával jár. :)
2016. máj. 4. 19:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Igaz..akkor marad csak ábránd..:D
2016. máj. 4. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne csüggedj: Travis és Salazar még összejöhet. :D
2016. máj. 4. 20:24
 6/8 A kérdező kommentje:

fúj :D

Remélem azért Strand fog találkozni a párjával..ne csak a The Walking Dead-be legyenek boldog melegek.

2016. máj. 4. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Nick egy résszel korábban, mintha Ofeliaval próbált volna flörtölgetni..
2016. máj. 4. 22:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Tényleg,arra emlékszem. Viszont a legutolsó részben inkább úgy tűnt, hogy Chris-el került egy hullámhosszra...de köztük meg sok lenne a korkülönbség.
2016. máj. 4. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!