Amikor a vörös boszi "kudarcot vallott" és mindenki kiment a szobából, azt hittem ennyi. Eléggé tökös, olyan Trónok Harcás húzás lett volna, ha mégsem tér vissza. Csak úgy halott marad, és kész... :D De így sem rossz. Azért, kicsit sápadt még a parancsnok. :D A Tyrion-os jelenetet viszont nem überelte. Eddig mindig kerülte a harcot, most meg lemegy tárgyalni a két ördöggel. Nem normális. :D
2016. máj. 2. 12:29
2/8 anonim válasza:
Semmit. 5 éve tudta már mindenki.
2016. máj. 2. 12:39
3/8 anonim válasza:
Nekem ami szúrta a szemem az Roose halála. Először Areo Hotah kapott egy szar halált, most meg ő.
2016. máj. 2. 14:51
4/8 anonim válasza:
Hogy tudtam előre :)
Viszont Melisandre-ban nagyon pozitívan csalódtam, olyan "emberi" volt most, hogy már nem járta át a tűz (hogy be volt burkolózva még a tűz előtt ülve is, máskor meg még a havas tájakon is kivolt mindene...)
Azért Ramsey-ről már régóta sejteni lehetett vmi hasonlót...
2016. máj. 2. 15:21
5/8 anonim válasza:
Én arra számítottam, hogy az első részben zombiként jön vissza, ezt így nagyon furcsának tartottam hogy egy nappal a halála után tökéletesen vissza lehessen hozni.
2016. máj. 3. 10:26
6/8 anonim válasza:
Mondjuk maga a jelenet gagyi volt. Kezdve azzal, hogy DAVOS beszéli rá MELISANDRE-t, hogy varázsoljon, amikor démoninak tartja az egészet. Elvesztette miatta fiát, a halálba vezette Stannist, de hisz a csodáiban? Mármint mi a fax? Mintha az előző 5 évad meg sem történt volna. Ki a fene írja ott a forgatókönyvet?
Szóval fos volt. De ez már nem újdonság. :(((
2016. máj. 3. 19:34
7/8 anonim válasza:
Én azt csodálom eleve hogy Tormundék nem akarták kapásból felakasztani Melisandre-t aki aktívan részt vett a királyuk elégetésében (a sorozatban ez egy jó nagy logikai hiba, rühellniük kéne őt).
Jon feltámadása pedig egyszerre volt ijesztő és gagyi: jobban nézett volna ki ha a legvégén teljesen rázoomolnak a szemére ami egyszer csak kinyílik és aztán csapó.
2016. máj. 8. 18:09
8/8 anonim válasza:
Voltaképpen az lett volna a legjobb megoldás (a sorozat szempontjából), ha Melisandre kudarca után, vége lett volna a 2. résznek. Mindenkit lesokkol, hogy Jon tényleg nem fog feltámadni, elkönyveljük magunkban, majd a 3. rész legelején jön a nagy meglepetés: felpattannak a szemei és kisétál az ajtón... Sokkal nagyobbat ütött volna, így csak egy klisés megoldás volt. De örültem neki így is, csak nem bántam volna, ha másként történik a feltámadás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!