Mit szóltok a Naruto manga 700. részéhez (SPOILER)?
Komolyan???
De király :)
Manga is vagy csak anime?
Nekem nincs problémám a végével, csak 1 fejezet kevés lezárásnak szerintem!
Én legalább 5 fejezetben csináltam volna meg a végét!
Nekem tetszett a vége, sajnálom, hogy vége lett, Szöcskére még kíváncsi lettem volna jobban, de hát majd a filmben :D
Engem nem zavartak a felhőkarcolók, hisz kb 15 éve béke van, a fejlődésre koncentrálhattak végre, meg ugyebár Amegakureban is megtalálhatóak voltak a felhőkarcolók, a laptop meg jelentéktelen, mintha nartoék idejében nem lett volna számítógép xD De össz egészségében tetszett, mert nem igazán az akció volt benne a lényeg, de azért az se volt rossz :D
Én csalódtam benne. Mondjuk már sokkal korábban elkezdődött ez a csalódás nálam, így a vége meg sem lepett annyira.
Egyáltalán nem tetszik ez az összepárosítgatás. Sakura-Sasuke-t meg egyenesen furcsállom, valahogy Sasuke karakterét egyáltalán nem tudom elfogadni (egyik pillanatban még ki akarom nyírni a másikat, aztán meg nevetgélek vele, mintha mi sem történt volna). Sajnálom Sakurát. A gyerekekkel nincs bajom, és ha írni fognak róluk valami történetet biztos el fogom olvasni. Bár ha az író ugyanaz lesz, ki tudja jó lesz-e.
Ami nem tetszett még: a háttérben a felhőkarcolók, miközben a régi Konoha meg ugyanúgy van. Furi. Kicsit túl gyors a fejlődés pedig nem is olyan sok év telt el az utolsó rész után. Nem is az a baj, hogy felhőkarcoló van, csak hogy rengeteg van és ki lakik benne egyáltalán. Furcsa.
Egyedül talán a One Piece jel tetszett. :) Kicsit meglepődtem mikor észrevettem, de aztán láttam Oda is rajzolt a One Piece része elejére Naruto utalásokat, így búcsúzva a Naruto-tól. Tiszta menő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!