Ti szeretitek a Marvel filmeket?
Persze hogy szeretem sokan vannak így
Zugig vannak a mozik Marvel filmeknél
De aki néz online ot is látszik a nézettség
Én szeretem őket, de nem mindet.
Ha ki kell emelnem konkrétan valamit, akkor az Amerika kapitány széria a kedvencem, ezzel a nácis-hidrás-sz.rkeverős vonallal. A tél katonája a legjobb Marvel film eddig SZERINTEM, meglátjuk a Polgárháború is lesz-e olyan jó. Az első része is nagyon tetszett, bár sokan szidják, mondjuk a nácik akcentusos beszéde tényleg vicc. :D
Vasemberből az 1. és a 3. nagyon jó, a 2. nem tetszett.
Thor filmeket nagyon szeretem, mert annyira komolytalan az egész :D
Bosszúállók 1. egész jó, bár nem a szívem csücske, a 2. nem tetszett.
A hangya borzalmas. SZERINTEM. :D Komolyan, az egész filmből a játékszobás jelenet volt csak értékelhető számomra, mert az viszont baromi vicces.
A galaxis őrzői sem egy nagy szám, szerintem.
X-men filmeket szeretem, Pókemberből az új széria (A csodálatos pókember) az ami tetszett.
Amúgy lány vagyok, ha ez számít valamit :D
Én nagyon szeretem.
Úgy indult a nagyon szeretem dolog nálam, hogy egyáltalán nem érdekelt, és hülyeségnek tartottam, aztán a férjemnek szülinapja volt, és akkoriban ment a mozikban a Bosszúállók (még az első). Teljesen odavolt, hogy nézzük meg, pedig csak véletlen jártunk a mozi felé, persze beadtam a derekam. De kábé azt gondoltam, hogy ezt a pár órát csak kibírom valahogy, majd jó sok popcornt veszek. :D És akkor megszerettem, utána megnéztem az előzményeit is, azóta követem figyelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!