Trónok harca évadkezdő? Spoiler!
Havas Jon komolyan meghalt vagy csak nem akarták rögtön feltámasztani? A teste előbb-utóbb oszlani kezd. Csak nekem tűnt úgy, hogy a farkasban van?
Melisandre mit csinált? Az oké, hogy a nyakéke tette fiatallá és széppé, de ennek a jelenetnek mi volt az értelme? Azt hittem, Melisandre tud valahogy segíteni Jonnak, de reménytelennek tűnt. Vagy játszanak velünk a készítők?
Kinek a szála tetszett a legjobban? Nekem Sansa és Theon menekülése, nagyon örülök, hogy Theonnak kezdenek visszanőni a tökei :D képletesen persze. És nagyon örültem, hogy Brienne megmentette, de remélem, nem Északra mennek, ott Jonra nem nagyon számíthatnak. És Sansának is nagyon jót tett a szenvedés, komolyan, szerintem ő lesz Észak úrnője. Nem hinném, hogy visszakerül Ramsay-hez.
Mindent összevetve nekem nagyon tetszett a rész, talán Arya szála nem, az elég kegyetlen azért, remélem, nem sokáig lesz vak. Én a helyében hagynám ezt az egészet, úgyis az lesz a vége, hogy marad Arya Stark. A dorne-i szál nagyon badass volt, Cerseiék bosszúja nem lesz annyira egyszerű, mint gondolják.
"A dorne-i szál nagyon badass volt"
Melyik része? Amikor a r.ibancok Királyvárba teleportálnak vagy amikor szórakoznak a családjuk kiirtásán?
"Kinek a szála tetszett a legjobban?"
Melisandre utolsó jelenete, amikor felfedeztem a karakterben magamat, mint aki elvesztette a hitét komplett könyves adaptációkban meg egy egész kábeles csatornában.
Melisandre-t a nyakék tette fiatallá és tuti, hogy annak a rengeteg fiolának az asztalon is van szerepe benne. Könnyen lehet hogy ez kell ahhoz, hogy esetlegesen Havast felélessze.
Arya vak marad és megtanul vakon harcolni. A lány nem véletlenül "támadta" meg és mondta neki, hogy "holnap újra meglátogatja".
A Sansa és Theon menekülése nem volt éppen a legjobb. Nem értem hogy találták meg a kutyák miután bementek a vízbe. Ahogy azt sem, hogy Sansa miért nem menekült inkább minthogy ott gubbasztott az odúban. Theon figyelemelterelési kísérlete pedig elég vicces volt.
Összességében véve engem nem nyűgözött le annyira.
Én a könyvet nem olvastam, a fantasy könyvek annyira nem kötnek le. Ezért ahhoz nem nagyon tudok hozzászólni, hogy milyen a könyv és a film viszonya, viszont a filmben valahogy azt kezdem érezni, hogy nyújtják, mint a rétestésztát és ez az élvezhetőség rovására megy. Remélem lesz még ennél jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!