SPOILER! Trónok harca - Úgy néz ki, hogy ez első részben megölik Dorant és Trystanet a Homokkígyók és valószínűleg Hotaht is. Beigazolódik, hogy mivel a dornei nép a Homokkígyók mellett állnak, ezért Doran megszívja a lassú terveivel?
Homokkígyók.. ezek a lefordított kifejezések olyan röhejesek :D
Na de a kérdésre visszatérve. Honnan veszed, hogy megölik őket?
Vannak kiszivárgott képek az első részből és egyértelműen nem photoshop.
De mondjuk ha az Arianne terv se jönne össze, a dornei nép pedig nagyon kívánja a bosszút akkor szerintem megelégelik Doran lassúságát/óvatosságát.
Nem. A Homokkígyók Doran mellett állnak a könyvekben. Vannak nézeteltéréseik a háborúról, de ennek nem témája a családon belüli gyilkosság.
A sorozatban pszichopatákat csináltak Dumberék a karakterekből. Tehát lehet. (Ha így lesz, az valószínűleg az a pont, ahol befejezem a sorozatot.)
"A könyvben is és a sorozatban is elmondták párszor, hogy őket támogatja a nép"
A könyvben hol? Tudod idézni?
Idézni nem de egyértelműen le van írva ez, emlékszek rá. Az hogy befejezed az a te dolgod, de ez senkit nem érdekel. Nem fogsz hiányozni senkinek.
A másik nagy SPOILER pedig, hogy meg lesz erősítve az a könyves teória, ami szerint Melisandre több mint 100 éves.
Itt vannak a képek megtaláltam: [link]
"Idézni nem de egyértelműen le van írva ez, emlékszek rá."
Igen, tehát nincs ilyen. Jól rémlik, köszi a megerősítést.
Nyugi, te sem nekem a nárcisztikus stílusoddal. Azért gondolom akik tovább nézik, nagyon örülnek neki, hogy kiírtad ide nekik a spoilert (csak azért, hogy kiéld a sorozat fétised és habár hónapok óta agresszívan nyomattad, hogy a kiszivárgott scriptek valódiak, most bebizonyosdva kamu volt az egész, tetézed ezt a foscht az arrogáns viselkedéseddel.
u.i: igen, teljesen nyilvánvaló, hogy ki vagy, ilyen irritáló stílusa másnak nincs a got közösségben, részvétem a környezetednek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!