Harry Potter ( James Potter - Lily Evans vagy Perselus Piton - Lily Evans? )
Én James-Lily párti vagyok. Előttem már nagyon-nagyon jól megfogalmazták, hogy James miért érdemelte ki Lilyt, úgyhogy azt még egyszer nem írom le. Piton pedig nálam kb. ott vágta el magát, mikor Lilyt sárvérűnek nevezte.
Egyébként mikor először olvastam az emlékeiről szóló részt, én is megsajnáltam, és még el is gondolkodtam rajta, hogy mennyivel jobb lett volna, ha ő jön össze Lilyvel. De valljuk be, ők egyáltalán nem is illenének össze... Piton halálfalókkal barátkozott, és végül maga is az lett. A halálfalók fő célja pedig mindig is az volt, hogy kiirtsák/elnyomják a sárvérűeket, szóval mégis mit várt, hogy Lily majd elájul gyönyörűségében? Szerintem ez olyan, mintha kb. ellene fordult volna, szóval hiába szerette annyi éven át Piton, akkor se érdemelte meg. Persze emberileg később bizonyított, tényleg bátor volt. Hátha a halálban kibékültek Lilyvel. :P
Szerintem is, James és Lily jó páros voltak. Én Pitont is szeretem, de szerintem James abszolút ideális társ volt Lily számára.
Nem volt egy nemes cselekedet, ahogy Pitonnal bánt az iskolás éveik alatt, de felnőttkorára egy felelősségteljes, bátor, önzetlen ember vált belőle, így személy szerint én nagyon szerettem. Számomra már az is szimpatikussá tette, hogy évekig udvarolt Lily-nek, és sosem kezdett el más lánnyal járni, pedig megtehette volna. De ő harcolt Lilyért, és végül célt ért.
Szerintem össze is illenek, mind a ketten bátrak, hűségesek, kiállnak a barátaik és a családjuk mellett. Jól kiegészítik egymást.
Piton sem volt egy rossz ember. Ugyan halálfaló lett, de végül győzött a lelkiismerete. Én őt is bírtam. De valahogy kevésbé tudtam elképzelni Lily párjaként.
Lily+James!
Én mindkettejük karakterét nagyon szeretem, és sajnos a kannonban Jamesnek a rossz tulajdonságai vannak kihangsúlyozva, a jók meg valahogy elfelejtve. 5. nagyon jól leírta. Szerintem a kicsit erős egoizmusa csak dob rajta, mert egyrészt nagyon szerethetővé teszi (mondjuk ehhez kell az ellentét a Lily iránti rajongása és a magát nagyon komolyan vevése között), és ne felejtsük el, hogy a rossz tulajdonságai mellett ő még jó ember. Én még annyit tennék hozzá, ahhoz, amit az 5. leírt, hogy végül Sirius is megkomolyodott (már amennyire ő meg tudott.) Csak kellett hozzá neki 12 év azkabanban. Én nagyon szeretem az ő karakterét is, és sajnálom ami vele történt.
Egyszóval: Örökké Jily!
Imádom Botkrisz sztoriját, a legeslegjobb előzménytörténet, DE részemről
<3 Lily&Piton <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!