A végzet ereklyéi:csontváros filmből van 2. rész? Filmbe?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 17:39
1/10 anonim válasza:
Nincsen és nem is lesz, mert a film só szerint meggyalázta a könyvet.
2/10 anonim válasza:
Hál'istennek nincs. Szörnyű volt.
Nézd a sorozatot.
3/10 A kérdező kommentje:
én mondjuk a könyvet nem olvastam de nekem a film nagyon tetszett..
2016. ápr. 27. 20:09
4/10 anonim válasza:
Akkor nézd a sorozatot Shadowhunters. Az sokkal jobb mint a film.
5/10 A kérdező kommentje:
csak a sorozatban az nem tetszik ,hogy nem ugyan azok a szereplők akik a filmben.
2016. máj. 5. 21:21
6/10 anonim válasza:
Már nem azért, de a filmben csak tehetségtelen bohócok voltak.
7/10 anonim válasza:
Nem kötekedésből/bántásból, de szerintem a film ezerszer jobb volt. A sorozatban szerintem nagyon nem találták el a szereplőket, talán Isabellenél és Simonnál csak. Az ahogy öt percben Clary megtud mindent az árnyvilágról nagyon nem tetszett. Még a rúnák is ilyen ronda pirosasak és a szeráfpengékről ne is beszéljünk. Mint a fénykardok komolyan. Egy részt bírtam megnézni. A filmben nekem sem igazán tetszett Valentine, nagyon vártam a szinte fehér hajával, de mégis jobb volt mint a sorozatbeli. Saját vélemény!
8/10 anonim válasza:
Én a sorozatot láttam először és nem is tudtam mi ez az egész... a sorozatot imádtam és elkezdtem utána nézni és akkor láttam a filmet. Hat a sorozat után szerintem szörnyű...
Most olvasom a könyvet... hat szerintem egyik sem hasonlít a könyvre de ha úgy nézzük hogy ez egy teljesen más dolog szerintem a sorozat 10000 jobb!
9/10 anonim válasza:
Szerintem meg a sorozat a film után egy egyszerű borzalom🤤
A film nagyon de nagyon jó volt😍
10/10 Alayne Stone válasza:
Én olvastam a könyveket és láttam a sorit meg a filmet is, és azt mondhat tom hogy a film abból a szempontból jobb hogy a történethez hűbb de a karaktervalasztas borzalmas, a sori maga jó ott egyedül Valentine nem tetszik maga az higy ki játssza el, de viszont az kevésbé hasonlít a könyvekre, viszont ha egy különálló sztorikent kezeljük akkor sztem tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!