Gizcsiii kérdése:
Végzet Ereklyéi és Pokoli Szerkezetek! Melyik oldalon volt?
Figyelt kérdés
Most olvastam el a Pokoli Szetkezeteket de a Végzet Ereklyéit már előtte elolvastam mert nem tudtam hogy a 2 történet egymást követi. A Mennyei Tűz Városában voltak olyan részek ahol a két könyvsorozat szereplői beszélgettek/találkoztak. (Pl.: Jace és James, Tessa és Clary) Igy most hogy tudom mi történt velük szeretném azokat a részeket mégegyszer elolvasni mert ott beszéltek a korábbi életükről és akkor még nem mindent értettem. Az egészet ezért nem akarom előről kezdeni. Ha lenne valaki olyan kedves és leírna nekem hogy hányadik oldalon/oldalakon voltak ezek annak nagyon megköszönném :))#sorozat #könyv #beszélgetés #oldal #találkozás #rész #Cassandra Clare #oldalszám #Pokoli szerkezetek #A végzet ereklyéi
2016. márc. 17. 19:59
1/2 anonim válasza:
A Jace-James-t nem tudom, de Tessa és Clary a Mennyei tűz városának legvégén beszélgetnek, Luke és Jocelyn esküvőjén, amikor Jace zongorázott. Nekem például sokkal jobban tetszett amikor Jem és Tessa beszélgetnek. Ahogy az asztalnál ülve nosztalgiáznak, és szóba kerül Will...hát én megkönnyeztem. Nagyon hiányzik, pedig csak egy szereplő volt :)
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom azota mar megtalaltam es egyet ertek hogy nagyon szep jelenet volt
2016. máj. 27. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!