Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » X-MEN RAJONGÓK SEGÍTSETEK! (? )

X-MEN RAJONGÓK SEGÍTSETEK! (? )

Figyelt kérdés
Több dolgot nem értek a filmből. AZ egyik az hogy az eljövendő múlt napjaiban Logan-nek miért van megint adamantium karma? A farkas-ban kiszívták belőle és stáblista utáni jelenetben láttam hogy sima karma van. A másik dolog hogy hogy lehet az hogy kezdetben miért tud járni Charles? A harmadik hogy miért tud járni Charles az ellenállás vége falshback-jében? A negyedik pedig egy olyan filmhez tartozik ami még nem jött ki de az előzetesében láttam hogy 1983-ban játszódik és akkor Charles és Eric is fiatal de az ellenállás vége flasback-jében már öregek és az 1981-ben van?A negyedikhez még annyit hogy tudom az eljövendő múlt napjai egy új idősíkot hozott létre de akkor miért kapcsolódik a többi filmhez. (?)
2016. ápr. 25. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Az eljövendő múlt napja, felülírta az egész eddigi X-Men univerzumot. Már egy másik idősíkon járnak. Valószínűleg (ahogyan azt nem olyan rég be is jelentették) egyik következő filmben jön a The Dark Phoenix Saga.
2016. ápr. 25. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:

A harmadik hogy miért tud járni Charles az ellenállás vége falshback-jében? A negyedik pedig egy olyan filmhez tartozik ami még nem jött ki de az előzetesében láttam hogy 1983-ban játszódik és akkor Charles és Eric is fiatal de az ellenállás vége flasback-jében már öregek és az 1981-ben van?

Erre nagyon egyszerű a válasz: Az ellenállás végét előbb forgatták, mint azokat a filmeket, amelyekben más színészek játsszák a fiatal karaktereket. Tehát abban a filmben, amikor visszatekintés van a múltba, akkor az eredeti színészek játsszák "megfiatalítva" a fiatal Charlest és Ericet, és csak sokkal később szerződtették McAvoyt és Fassbendert a fiatal karakterek eljátszására az új filmekben.

Ez olyan, mint A gyűrűk urában (ha láttad). Amikor visszatekintés van, és Bilbo megtalálja a gyűrűt, akkor ugyanaz a színész játssza a fiatal Bilbot, aki az öreget, viszont évekkel később leforgatott Hobbit filmekben teljesen más játssza a fiatal Bilbot, aki ezáltal nyilván fiatalabb is, mint a fiatalított öreg színész. Attól még ugyanazt a karaktert alakítják.

2016. ápr. 25. 17:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi.

Igen láttam a gyűrűk urát. :-)

2016. ápr. 25. 19:03
 4/5 A kérdező kommentje:

2.

oké de hogy tud járni a x3 falshback-ben és a kezdetekben?

2016. ápr. 25. 19:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Ömm... úgy, hogy nem tolószékben született... Ha láttad az összes filmet, akkor tudod, hogyan került kerekesszékbe, szóval nem is értem a kérdésedet.
2016. ápr. 26. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!