Nem règ nèztem meg, sokáig kimaradt de nekem nem jött be annyira. Bár a kèpi világa az nagyon jó, de maga sztori, a karakterek nem igazán müködtek. Az erősen lehúzta a színvonalat, hogy szinte az egèsz film vissza emlèkezèsekből ál. Szerintem erősen túl van èrtèkèvel. A Sin City szerintem szászor jobb film.
De szerintem Zack Snyder mostani filmje pedig közel se olyan rossz mint sokan mondják
Közepes és felesleges filmadaptáció, ami sikeresen félreértelmezi az eredeti képregényt.
A Watchment Alan Moore mester alapból úgy írta meg, hogy kizárólag a színes kockákon működjön, Dave Gibbons rajzolóval együttműködve kihozták a maximumot a képregény szerkezeti és történetmesélési lehetőségeiből (Frank Miller azonos évjáratú és szintén zseniális - szerintem még a Watchmennél is zseniálisabb - The Dark Knight Returns című minisorozatával együtt).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!