Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen jó japán filmet ajánlan...

Milyen jó japán filmet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Ami minőségben eléri mondjuk egy átlagos hollywoodi film szintjét, amelyekből nálunk is sok megy a mozikban... szeretem az elgondolkodtató, izgalmas flmeket, de sajnos az első japán film, amit láttam (félig) az az Attack on Titan volt, és kidőltem az igénytelenségétől. :(

Romantikusat ne, légyszi.

2016. ápr. 17. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Baatle Royal
2016. ápr. 17. 20:30
 2/10 anonim ***** válasza:
groteszk (2009)
2016. ápr. 17. 20:58
 3/10 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 17. 22:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. :))
2016. ápr. 17. 22:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Mármint milyen tekintetben érje el egy Hollywoodi film szintjét? Mert ha a küllemre, effektekre vagy technikai kidolgozottságra mész rá, akkor szinte felesleges keresgélni, mert Japán élőszereplős filmipara kb. tizedannyi pénzből gazdálkodik, mint amennyit a modern Hollywood képes a filmjeibe ölni.

Mondjuk az Attack on Titan eleve rossz választás volt, azt még a japán effektfilmek kedvelői is szidják.

2016. ápr. 18. 00:24
 6/10 A kérdező kommentje:

Inkabb a sztori szempontjabol. Hirtelen A tores meg az Ejjeli fereg jut eszembe vagy A fulke. Szamomra nagyon izgalmas filmek voltak ezek, es hat nem a la

tvany miatt. :)

2016. ápr. 18. 00:53
 7/10 Liki István ***** válasza:
Elég régi,kicsit történelmi alapú korához képest jó látványú szamurájfilm a "Sógun árnyéka". Szerintem a 80-as években Hollywood sem tudott volna jobb akció filmet gyártani.Csak az a baj,hogy a két magyar helytelen szinkron elferdíti a film teljes lényegét!Ami nem a japánok hibája.
2016. ápr. 18. 14:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Mivel lelkesen tanulom a japan nyelvet, feliratos lenne a legjobb, de oke, visszaveszek az igenyeimbol. :D koszi ag ajanlast
2016. ápr. 18. 14:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Death Note a film változat.
2016. ápr. 18. 20:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Most eszembe juttattad, hogy láttam még egy sz-r japán filmet... a death note-ot. :D
2016. ápr. 18. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!