Milyen jó japán filmet ajánlanátok?
Ami minőségben eléri mondjuk egy átlagos hollywoodi film szintjét, amelyekből nálunk is sok megy a mozikban... szeretem az elgondolkodtató, izgalmas flmeket, de sajnos az első japán film, amit láttam (félig) az az Attack on Titan volt, és kidőltem az igénytelenségétől. :(
Romantikusat ne, légyszi.
Mármint milyen tekintetben érje el egy Hollywoodi film szintjét? Mert ha a küllemre, effektekre vagy technikai kidolgozottságra mész rá, akkor szinte felesleges keresgélni, mert Japán élőszereplős filmipara kb. tizedannyi pénzből gazdálkodik, mint amennyit a modern Hollywood képes a filmjeibe ölni.
Mondjuk az Attack on Titan eleve rossz választás volt, azt még a japán effektfilmek kedvelői is szidják.
Inkabb a sztori szempontjabol. Hirtelen A tores meg az Ejjeli fereg jut eszembe vagy A fulke. Szamomra nagyon izgalmas filmek voltak ezek, es hat nem a la
tvany miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!