Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit lehetne még tenni ahhoz,...

Mit lehetne még tenni ahhoz, hogy az InuYasha eddig ki nem adott részeit szinkronosan bemutassák?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az RTL csak ül rajta, de egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért nem lehet levetíteni az éjszakai sávban sem. Akkor amúgy is egy csomó gagyi műsor, meg ismétlés megy, szerintem simán beleférhetne az a kb. 25 perc.

Ennél sokkal brutálisabb sorozatok mennek a tv-ben (ott van mondjuk a Spartacus, ami milliószor keményebb, mint az InuYasha, mégis ment a Viasat6-on).

Egyébként már rég végignéztem az összes epizódot és általában mindent eredeti nyelven nézek. :)

De annyira szeretem Moser Károly hangját, hogy ebben az esetben simán kiüti nálam Kappei Yamaguchit. Számomra nagyon sokat vesztett a sorozat a varázsából, miután japánul kezdtem nézni.

Nem lehet újra valamiféle petíciót indítani, csak ez alkalommal több ember figyelmét felhívni a dologra? A múltkorit is aláírtam, de sajnos nem lett semmiféle eredménye.

Sokakkal egyetemben nagyon szeretném, ha a már elkészült szinkron végre kikerülne az archívumból. Kihez lehetne még fordulni?

2016. ápr. 17. 17:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az RTL végig leszinkronizáltatta, azonban 16-os korhatár volna szükséges, az ORTT egyre többször támadta a csatornát, a 104. résszel megszűnt a német vágási minta, a 105. résztől saját szakállú vágásba kezdett az RTL, a 113. résszel megunta a banánt, és az RTL egyáltalán nem hisz éjszakai animevetítésben.

Az viszont erős túlzás, hogy a MondoCon-on egyre több animerajongó és ráadásul 15-E ember volna. Alapvetően egyre kevesebb animerajongót köt le, a MondoCon átalakult egy vegyes gamer és superhero party-vá, évekkel ezelőtt az Animax fénykorában is 5-E körül volt a csúcslétszám, és a vegyesedés előtt drasztikusan csökkent ez a létszám is. Még ha most újra fel is lendült a létszám, sajnos a nagy részét nem mi tesszük ki. :-(

2020. ápr. 9. 10:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyéb: jogok elévülnek, nem örökre kap egy TV-csatorna vetítési jogokat. Egy 11 évvel ezelőtti pletyka alapján az RTL abszolút le is mondott a saját jogáról. Az Animax könnyedén megvehette volna és az RTL állítólag készségesen állt a szinkron átadásához, ám az Animax csődközelben jobbra-balra ködösített a rajongóknak. Majd a Sony és az AXN csöndben eltemette az Animaxot. Az RTL biztosan nem fog visszanyúlni egy kukába dobott sorozatért, sajnos másik csatornára volna szükség. Ám jelenleg úgy néz ki, hogy a Viasat is rossz műsorpolitikát folytat az animékkel, mert a digitális oktatással párhuzamot vonva a gyerekek reggeli felkelési idejére száműzött minden animációt. Bár úgyszólván könnyedebb 16+ filmet enged a spanyol médiahatóság bármilyen időponttal, de szerintem ennek ellenére a Viasat sem akar gyerekeknek InuYashá-t vetíteni. Max úgy, ha szintén cenzúrázva mégis újra 12+ korhatár kerül rá. Dehát ez plusz munka és plusz vágatlan vetítés nélkül mi sem járunk jól. Ezáltal jelenleg úgy vélem, hogy sajnos elveszítettük a Viasat-ot is. :-( Az a mázli náluk, hogy a DB Super túl laza sorozat lett és belefért 12+-ba. Pedig én DB helyett szívesebben néznék InuYashá-t.
2020. ápr. 9. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!