Mit lehetne még tenni ahhoz, hogy az InuYasha eddig ki nem adott részeit szinkronosan bemutassák?
Tudom, hogy az RTL csak ül rajta, de egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért nem lehet levetíteni az éjszakai sávban sem. Akkor amúgy is egy csomó gagyi műsor, meg ismétlés megy, szerintem simán beleférhetne az a kb. 25 perc.
Ennél sokkal brutálisabb sorozatok mennek a tv-ben (ott van mondjuk a Spartacus, ami milliószor keményebb, mint az InuYasha, mégis ment a Viasat6-on).
Egyébként már rég végignéztem az összes epizódot és általában mindent eredeti nyelven nézek. :)
De annyira szeretem Moser Károly hangját, hogy ebben az esetben simán kiüti nálam Kappei Yamaguchit. Számomra nagyon sokat vesztett a sorozat a varázsából, miután japánul kezdtem nézni.
Nem lehet újra valamiféle petíciót indítani, csak ez alkalommal több ember figyelmét felhívni a dologra? A múltkorit is aláírtam, de sajnos nem lett semmiféle eredménye.
Sokakkal egyetemben nagyon szeretném, ha a már elkészült szinkron végre kikerülne az archívumból. Kihez lehetne még fordulni?
Az RTL végig leszinkronizáltatta, azonban 16-os korhatár volna szükséges, az ORTT egyre többször támadta a csatornát, a 104. résszel megszűnt a német vágási minta, a 105. résztől saját szakállú vágásba kezdett az RTL, a 113. résszel megunta a banánt, és az RTL egyáltalán nem hisz éjszakai animevetítésben.
Az viszont erős túlzás, hogy a MondoCon-on egyre több animerajongó és ráadásul 15-E ember volna. Alapvetően egyre kevesebb animerajongót köt le, a MondoCon átalakult egy vegyes gamer és superhero party-vá, évekkel ezelőtt az Animax fénykorában is 5-E körül volt a csúcslétszám, és a vegyesedés előtt drasztikusan csökkent ez a létszám is. Még ha most újra fel is lendült a létszám, sajnos a nagy részét nem mi tesszük ki. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!