Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek tetszik a The Walking...

Csicsi02 kérdése:

Nektek tetszik a The Walking Dead 6. évadának befejező része?

Figyelt kérdés

Szerintetek kit fog megölni Negan?

Én nagyon várom már a folytatást :)

2016. ápr. 17. 09:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Persze, ezért is írtam, hogy ez csak egy tipp. Én ezt csak intő jelként értelmezem. :)

Tavaly is ez volt a Tyreese-t alakító színésznél, Chad Colemannel. Szinte még el sem kezdődött az 5. évad vetítése, máris kapott egy főszerepet egy másik sorozatban. Így kb. nagyon is sejthető volt, hogy ki fogják írni a TWD-ből.

Lehet, kicsit elhamarkodott voltam az előbb, de a TWD-nél mindig előre elspoilerezik, vagy a készítők, vagy a színészek, hogy ki hal meg, vagy épp nem hal meg a sorozatban. Soha nem tudják 7 lakat alatt tartani az ilyen horderejű változásokat, ezért is csillant fel a szemem. :) De, egyébként igazad van!

Apropó: Ha rákeresel azoknak a színészeknek a nevére, akik ott vannak Negan bandájával az évadzáróban, akkor a Glenn-t, és Eugene-t alakító van a leginkább betáblázva más film, és sorozat szerepekkel (jelenleg). A többieknél csak a TWD van, esetleg egy filmszerep. Persze ez sem készpénz, de lehet akár árulkodó jel is. :)

Eugene: [link]

Glenn: [link]

Abraham: [link]

Carl: [link]

Daryl: [link]

Maggie: [link]

Michonne: [link]

Operatőr: [link]

Rick: [link]

Rosita: [link]

Sasha: [link]

2016. ápr. 30. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!