Nektek tetszik a The Walking Dead 6. évadának befejező része?
Szerintetek kit fog megölni Negan?
Én nagyon várom már a folytatást :)
Persze, ezért is írtam, hogy ez csak egy tipp. Én ezt csak intő jelként értelmezem. :)
Tavaly is ez volt a Tyreese-t alakító színésznél, Chad Colemannel. Szinte még el sem kezdődött az 5. évad vetítése, máris kapott egy főszerepet egy másik sorozatban. Így kb. nagyon is sejthető volt, hogy ki fogják írni a TWD-ből.
Lehet, kicsit elhamarkodott voltam az előbb, de a TWD-nél mindig előre elspoilerezik, vagy a készítők, vagy a színészek, hogy ki hal meg, vagy épp nem hal meg a sorozatban. Soha nem tudják 7 lakat alatt tartani az ilyen horderejű változásokat, ezért is csillant fel a szemem. :) De, egyébként igazad van!
Apropó: Ha rákeresel azoknak a színészeknek a nevére, akik ott vannak Negan bandájával az évadzáróban, akkor a Glenn-t, és Eugene-t alakító van a leginkább betáblázva más film, és sorozat szerepekkel (jelenleg). A többieknél csak a TWD van, esetleg egy filmszerep. Persze ez sem készpénz, de lehet akár árulkodó jel is. :)
Eugene: [link]
Glenn: [link]
Abraham: [link]
Carl: [link]
Daryl: [link]
Maggie: [link]
Michonne: [link]
Operatőr: [link]
Rick: [link]
Rosita: [link]
Sasha: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!