Nektek tetszik a The Walking Dead 6. évadának befejező része?
Szerintetek kit fog megölni Negan?
Én nagyon várom már a folytatást :)
Szerintem Sasha, vagy Carl lesz aki távozik, vagy Abraham. :( szerinted?:)
12/L
- Az esélyesség sorrendjében, kezdve a valószínűvel: operatőr, Abraham, Glenn, Aaron, Rosita, Daryl, Eugene, Sasha, Michonne, Maggie, Carl, Rick,
- Ez az évadzáró a rajongók szemen köpése volt. Nagyon rossz érzés, hogy így semmibe veszik a nézőket.
- Én, 4 év alatt most gondolkodtam el először azon, hogy végképp kaszálom a sorozatot. De a 7. évadba még belekezdek, viszont ha nem Glenn lesz az áldozat, már nem fog érdekelni.
"Ha bárki megmozdul, bárki megszólal vágjátok ki a gyerek másik szemét és etessétek meg az apjával és kezdhetjük is!" - Hát ebből a mondatból egyértelmű hogy biztos nem Carl és nem Rick az.
Meg idemásolom az észrevételemet egy korábbi hozzászólásból:
Amúgy meg mi van ha senkit se vert agyon, csak szimplán jól elagyalt. Olyat nem mondott hogy most megölöm egyikőtöket, hanem csak azt hogy "Az egyikőtökből még a szart is ki fogom verni."
('So, now I'm gonna beat the holy hell outta one of you.')
Meg előtte még azt mondta h senkit se akar megölni.
(You don't really think that you were gonna get through this without being punished, now, did you? I don't want to kill you people.
Just want to make that clear from the get-go.
I want you to work for me.
You can't do that if you're dead, now, can you?)
Egyébként én is Abrahamot tartom esélyesnek.
Maga a rész jó volt csak a cliffhanger volt csalódás.
Mivel Negan biztos megölt valakit :Rén is bemásolom amit írtam:
Rick meg Carl esélytelenek Michonneal.Abraham tuti nem halt meg.Kirkman elmondta hogy sajnálta hogy megölte ilyen hamar a képregényben ( Denise az ő halálát kapta meg) és nem hagyta meg a háborúra.Így nem hiszem hogy most megölnék.Plusz Negant egy "nagy" karakter halálával kell bemutatni szóval se Eugene,se Sasha,se Rosita,se Aaron.
Szerintem maradtak Glennél hisz az ő halála nagyban hozzájárult Maggie karakterének fejlődéséhez és a történet alakulásában.De persze majd kiderül.
Részemről imádom minden másodpercét. Engem nem zavart, ahogy terelgették őket, ahogy csalogatták. Jó, szerettem volna tudni ki hal meg, de akkor nem találgatnánk.
Meg azt gondolom, hogy figyelik a közvéleményt és kicsit alakítgatják.
Köszi a válaszokat :)
Én nagyon remélem hogy nem Glen fog meghalni. Habár senki ne halljon meg szerintem :) de ez elkerülhetetlen
Én személy szerint nem értem mi ez a nagy közfelháborodás körülötte, ahogy látom sokan egyszerűen csak divatból köpködnek mert másoktól is ezt látták.
Nem mondom hogy a legjobb vagy legizgalmasabb rész lett volna, mert azért nem, de érdekes volt látni a terelgetést is, Negan monológja szerintem egyszerűen fantasztikus lett, szerintem a színész is tökéletesen alakítja a karaktert. Bár ennyi alapján nehéz ítélkezni, kíváncsi leszek mit hoznak ki a fickóból a következő évadban, de a bemutatkozása határozottan olyan volt amit vártam.
Külön tetszett ahogyan látjuk a főszereplőkön ahogyan megtörnek, ahogyan kénytelenek beletörődni az elkerülhetetlenbe. Főleg Ricknél szembetűnő ez, aki régóta játssza az irányító szerepét, és most került először olyan helyzetbe, hogy teljesen kicsúszott a kezéből a gyeplő.
A lezárás pedig, annyian fujjognak, hogy ez micsoda merénylet a nézők ellen, de abba nem gondolnak bele, hogy mit csinálunk? Azóta is erről beszélünk és találgatunk! Hova ennél tökéletesebb cliffhanger? :D
Egyébként én Abrahamat vagy Eugenet tartom esélyesnek. Talán még Darylt, bár ő meg akkora közönségkedvenc, hogy nem hinném, hogy őt ki mernék írni a sztoriból... vicces amúgy hogy az eredeti történetben nem is szerepel, kizárólag a tv-sorozat miatt találták ki egy töltelékkarakternek, ehhez képest mennyi rajongója lett :D
Hát srácok, azt hiszem már meg is van, kit ölt meg Negan:
SPOILER:
Most olvastam a hírt, hogy a Glenn-t alakító Steven Yeun főszerepet kapott egy zombis filmben, aminek már tart a forgatása Belgrádban. Tekintve, hogy a TWD 7. évadjának a forgatása a napokban kezdődik (vagy már el is kezdődött) Amerikában, és egy filmet nem lehet pár hét alatt leforgatni, meg is van a vesztes. :) Persze ez csak egy tipp. Figyelni kell, hogy a TWD stábjából még kik kapnak mostanában szerepeket más sorozatoknál/filmeknél. Ha senki, akkor Glenn hal meg. *yeah!* :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!