Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok valami jó horror...

Mondanátok valami jó horror filmet ami jó félelmetes? Valami újabbra gondoltam!

Figyelt kérdés

2016. ápr. 16. 10:27
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
A horror se újban, se régiben nem jó. Elég gyerekes, éretlen lehet az egyéniséged, hogy ilyesmit kedvelsz, már bocsánat. Inkább olvass, művelődj, fejleszd magad!!
2016. ápr. 17. 12:08
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Olvasd el mondjuk, az Emma szerelmét. Fog tetszeni. Nem horror ugyan, de jó. Könyvtárban megtalálod.
2016. ápr. 17. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló: vannak értelmes horrorfilmek is.

[link] ezt a listát állítsd időrendi sorrendbe és akkor az újak lesznek elöl (de amúgy is ott van az évszám).

2016. ápr. 17. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Annyira bírom az ilyen embereket. A kérdező horror filmet szeretne nézni, ebben semmi rossz és gyerekes nincs. A könyvek kategóriában csak könyves kérdések vannak, miért nem ott válaszolgatsz, kedves első válaszoló?!

Válasz a kérdésre: Nekem tetszett a Fiú című film, nehezen indult be, de a végére elég izgi lett. Nekem nagy kedvencem a Démonok között, és kicsit régebbről (2009) a Kísértetjárás Connecticutban illetve az Ezt éld túl! :)

2016. ápr. 17. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Horror filmet kérnek és akkor ír egy romantikus könyvet :DDDDDDD kiégek xDDDDD Ülj le 1es.

kérdésre válaszolva, mindenkinek más a félelmetes, de amik engem a leginkább megfogtak:

Rosemary's Baby (1968)

Sinister

Goodnight Mommy

The Babadook

Grave Encounters

Psycho (1960)

The Conjuring

As Avobe so below

Ragyogás (1980)

The Conjuring

2016. ápr. 17. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!