Csak én félek nagyon a Suicide Squad-tól?
Az előzetesek alapján nekem nagyon vegyes a film. Joker egyenlőre jónak tűnik, de a többiek mind furcsák (ismerem nagyjából a karaktereket). Harley megjelenése és színésznője nagyon nem adja át, a legtöbb "gonosznál" érdekes a casting, az, hogy még viccesebbre akarják csinálni a filmet kicsit Marvel-szagú.
Van esetleg valaki aki még tart a filmtől?
(Szigorúan személyes vélemény.)
Szerintem Harleyt pont hogy telibe találták.
Tartani nem tartok, várom. Meglátjuk milyen lesz. David Ayertől eddig csak 1 gyenge filmet láttam.
Köze nem lesz a Deadpool humorához...
Nem tudom ki a csaj, de ennél jobb szereplőt nagyon nem tudnák elképzelni HQ-nek. A többiek már érdekesebbek... főleg Will Smith mint Deadshot. Én amúgy attól félek hogy semmi értelme nem lesz a filmnek magában.
Én már láttam a rajzfilm változatát, ami jó volt. Abban reménykedek, hogy a film is hasonlóan, vagy még jobban ütni fog.
Remélem ezt nem cseszik el, mint Batman vs. Superman filmet.
Gondoltam, de én magáról a rajzfilmről írtam, mint tartalmilag, cselekményileg, hogy nagyon jó volt.
Természetes, hogy a film más lesz (mint sok más esetben, csak legyen élvezhető).
Az előzetes és a szereposztás is tetszik.
Margot Robbie szerintem nagyon jó lesz Harvey-ként.
Az egyetlen dolog, ami miatt tartok a filmtől, az az hogy Tom Hardy a forgatókönyv elolvasása után mondta le a szerepét. Persze más indokkal, de attól függetlenül lehet hogy nincs teljesen száz százalékosra megírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!