Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én félek nagyon a Suicide...

Csak én félek nagyon a Suicide Squad-tól?

Figyelt kérdés

Az előzetesek alapján nekem nagyon vegyes a film. Joker egyenlőre jónak tűnik, de a többiek mind furcsák (ismerem nagyjából a karaktereket). Harley megjelenése és színésznője nagyon nem adja át, a legtöbb "gonosznál" érdekes a casting, az, hogy még viccesebbre akarják csinálni a filmet kicsit Marvel-szagú.

Van esetleg valaki aki még tart a filmtől?

(Szigorúan személyes vélemény.)

2016. ápr. 12. 17:24
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Nekem is úgy tűnik, hogy nagyon kopizni akarják a Deadpool humorát, és remélem, hogy ez miatt meg fog bukni a film, de lehet, hogy tévedek.
2016. ápr. 12. 17:37
 2/8 Sunshinedoll ***** válasza:
70%
Én nagyon várom, nekem Harley is abszolút tetszik előzetesek alapján.
2016. ápr. 12. 17:39
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem Harleyt pont hogy telibe találták.

Tartani nem tartok, várom. Meglátjuk milyen lesz. David Ayertől eddig csak 1 gyenge filmet láttam.

2016. ápr. 12. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Köze nem lesz a Deadpool humorához...

Nem tudom ki a csaj, de ennél jobb szereplőt nagyon nem tudnák elképzelni HQ-nek. A többiek már érdekesebbek... főleg Will Smith mint Deadshot. Én amúgy attól félek hogy semmi értelme nem lesz a filmnek magában.

2016. ápr. 13. 01:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Én már láttam a rajzfilm változatát, ami jó volt. Abban reménykedek, hogy a film is hasonlóan, vagy még jobban ütni fog.

Remélem ezt nem cseszik el, mint Batman vs. Superman filmet.

2016. ápr. 13. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:
A Rajzfilm változata egy másik univerzumban játszódott, mint amiben a film fog.
2016. ápr. 13. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Gondoltam, de én magáról a rajzfilmről írtam, mint tartalmilag, cselekményileg, hogy nagyon jó volt.

Természetes, hogy a film más lesz (mint sok más esetben, csak legyen élvezhető).

2016. ápr. 13. 19:28
 8/8 anonim ***** válasza:
45%

Az előzetes és a szereposztás is tetszik.

Margot Robbie szerintem nagyon jó lesz Harvey-ként.

Az egyetlen dolog, ami miatt tartok a filmtől, az az hogy Tom Hardy a forgatókönyv elolvasása után mondta le a szerepét. Persze más indokkal, de attól függetlenül lehet hogy nincs teljesen száz százalékosra megírva.

2016. máj. 3. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!