Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Suicide Squad című film a...

A Suicide Squad című film a 2014-es Batman: Assault on Arkham előtt vagy után játszódik?

Figyelt kérdés

Csak mert ugye három karakter van az osztagból akik mind a kettőben szerepelnek: Harley Quinn, Boomerang kapitány és Deadshoot. Az Assaultban ugye említették, hogy már részt vettek ilyen akcióban és már ismerték is egymást, szóval mind a kettő lehetőség elképzelhető mivel a tralierből nem lehet rá következtetni, hogy akkor találkoztak először vagy nem. Meg ha a Suicide Squad az Assault előtt játszódik, akkor valószínűleg a többiek (El Diablo, Killer Croc)meg fognak halni vagy egyszerre több osztag is lehet és nem mindig ugyan azokat rakják egy csapatba?

A válaszokat előre is köszönöm ^^

#Harley Quinn #Suicide Squad #Batman: Assault on Arkham #Captain Boomerang
2016. febr. 21. 16:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Alapvetően hibás a kérdésed. Bocsi, de ha jobban ismernéd tudnád hogy a DC képregényei már egy jóideje 52 külömböző párhuzamos világban játszódik.

Az új Suicide Squad, amiről a film fog szólni a Prime Earth-en játszódik, a Batman: Assasult on Arkham pedig az Arkhamverse univerzumban. (Utóbbi egyébként nem hivatalos univerzum hanem "fan-created..")

2016. febr. 21. 16:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Oh oké, így már értem :D Köszönöm a választ és bocsi, de tényleg nem nagyon ismerem a DC-t, a Batman képregényekből is csak egyet olvastam és csak a filmeket láttam ^^''
2016. febr. 21. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!