Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok jó horror filmeket...

Tudnátok jó horror filmeket mondani?

Figyelt kérdés
Nekem fűrész, evil dead és wrong turn nagyon tetszett, ha tudnátok hasonló filmeket mondani azt nagyon megköszönném
2016. ápr. 10. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Hobo with a shotgun volt mar?
2016. ápr. 10. 16:04
 2/7 A kérdező kommentje:
még nem láttam, köszi:D
2016. ápr. 10. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:

AZ Evil Dead mindkét részét és a hozzá tartozó Army of Darknest is megnézted? Az Evil Dead 2 szerintem a legjobb közülük, bár az Army of Darkness is elég közel van hozzá, de ott már a vígjáték-horror egyensúly teljesen eltolódott a vígjáték oldal felé.

Amúgy érdemes végignézni a klasszikusokat:

Psyco - az eredeti 1960-as, nem az iszonyú Vince Vaughn-os remake

Halloween - szintén az eredeti 1978-as, bár ebből a 2007-es remake is nézhető. A többi része felejthető.

The Thing - az 1982-es remake (bár sokan azt hiszik eredetinek) Kurt Russellel elég jó, van 2011-es remake is, de az felejthetőbb

Ott vannak ugye a Rémálom az elm utcában filmek, azok közül max az elsőt érdemes szerintem bár nem vagyok nagy rajongó.

A Péntek 13 sorozatot sokan szeretik, én annyira nem, de az elsőt talán itt is érdemes lehet megnézni.

Nekem a Sikoly első része tinikori jó emlék, szóval lehet, hogy elfogult vagyok, és ha nem akkor voltál tini amikor kijött akkor ultragagyinak fogod tartani nem tudom. :)

2016. ápr. 10. 21:51
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. ápr. 10. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok egy nagy horrorfilmes, de én a REC című spanyol horror végén már sikogatva sírtam. :D

Meg ha a Fűrész tetszett, akkor van egy Hostel c. film, magyarul Motel asszem, na viszonylag az elején kikapcsoltam pár éve, és mégis még mindig emlékszem rá. És most nézem, hogy mindegyiknek van már második része is.

2016. ápr. 11. 12:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Jol hangzik koszi :D
2016. ápr. 11. 19:45
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem ezek a legjobbak:

[link]

De ha a wrong turn tetszett akkor kb minden tetszeni fog.

2016. ápr. 13. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!