Tudtok mondani jó horror filmeket?
Figyelt kérdés
Fontos, hogy ne thriller legyen2016. márc. 16. 16:08
1/10 anonim válasza:
Az ártatlanok
[Rec]
Magasfeszültség
Ijesszük halálra Jessicát!
Ideglelés
A barlang (The Descent)
A fekete ruhás nő
Nekem ezek tetszettek, vannak benne ismertebbek és kevésbé ismertek is.
3/10 anonim válasza:
Semmibe nem akarok belekötni, de nekem pl. az 1es filmjei nem jöttek be, egyik se volt ijesztő, vagy durva. A Babadook tényleg jó.
Szerintem a démonos filmek mindig mindent visznek, de meg ne nézd a paranormalt, mert azt végig lehet röhögni, nevetséges az egész.
Nekem a
The Conjuring
Grave Encounters
Az elnémultak
Insidious -nagyon tetszett.
Ami pedig nem ijesztő, de mégis király, az a
Démon csecsemő
All Hallow's Eve
Véres vakáció
Mercy
4/10 anonim válasza:
Kérdező, hallgass a 3-ra, jó filmeket mondott. (2-es voltam)
5/10 anonim válasza:
Evil Dead 2013
The green inferno
6/10 Rambo vezér válasza:
Kör 1-2
Átok
Démonok között
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2016. ápr. 1. 10:46
9/10 anonim válasza:
A Kör ,Kör 2 , Fűrész , Van Helsing , péntek 13,insidious,rémálom az elm utcában,penge,annabelle,gyerekjáték,chucky,a köd,1408,az ördögűző,a kukorica gyermeki, alien vs predator, predator összes ,alien összes,a dolog,krampus,sinister,poltergeist kopogó szellem,mama,nem fogadott hívás,smiley, a fiú, paranormal activity,tükör,28 nappal késöbb,28 héttel késöbb,
10/10 Rambo vezér válasza:
Való világ
Barátok közt
A farm
Titanic (szörnyű, amikor az a sok vas elsűlyed)😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!