Tudtok mondani egy jó horror animét?
Szóval Kéne egy nagyon jó horror anime amitől kiráz a hideg miközben nézem. Még soha nem láttam olyat.
Tudnátok írni ilyet?
Eddig láttam az another-t, a higurashi no naku koro ni-t meg hasonlókat, de egyiktől sem rázott ki a hideg.
Láttam a corps party-t és semmit nem csinált nekem nem tetszett XD
Amúgy már 12 éves korom óta horrort nézek szóval :D
Ha már jártas vagy horrorban akkor semmilyen horror anime nem lesz rád "jajmingyártösszefosommagam" hatással :D
De ettől még pár jó horror műfajba is sorolható anime aminek nagyon érdekes story-ja van, ilyen pl. a Higurashi és a Monster. Egyiktől sem lesznek rémálmaid de nem is ezen van rajtuk a hangsúly. Mind a 2 inkább Pszihós minthogy klasszikus értelembe vett supernatural horror. Míg a Higurashiba vannak természetfeletti dolgok, addig a Monsterbe egyáltalán nincsen.
Ismerek még 1 színtiszta horror animét ami próbálkozik paráztatni, az pedig az Another. Viszont az Another-től ne várjál semmi nagy történetet, rémgagyi az egész. Max akkor fogsz megijedni amikor hirtelen becsap a villám :D
[link] Nézd át ezt a listát hátha találsz jót, de mondom rettegést ne várjál egyiktől se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!