A vikingek című sorozat 4. évadjához lesz magyar szinkron?
Biztos, hogy lesz. Elég sikeres és a Viasat állandóan ismételgeti. Igazából nem tartom kizártnak, hogy egy újabb Vikingek maraton keretein belül (ami az elmúlt években többször is megismétlődött) fogják leadni a 4. évadot is, viszont ahhoz szerintem bevárják, hogy az angol premier lemenjen. És azt sem tartom kizártnak, hogy az 5. évadhoz közeli időpontban lesz ez az esemény. Sőt igazából mivel a 4. és 5. évadot egyszerre forgatták, lehet hogy itthon a két évadot egymás után fogják leadni szinkronnal, az viszont csak késő ősszel, vagy télen lehetséges.
Minden esetre elég nagy csend van az itthoni premierrel kapcsolatban és ez szomorú. :(
De most komolyan, mikor jön a szinkron?
A 3-nak ilyenkor már megvolt tavaly.
És hol lehet online megnézni? Mármint szinkronosan
Én sehol nem találom megpróbáltam az indavideo,videa,sorozatbarát, sorozatjunkie, dmdamedia és sehol nem találtam meg magyarul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!