Szerintetek meghal daryl a the walking dead-ben?
Nem fog meghalni...azt olvastam hogy őt meg Mischonne-t fogjul ejtik és utána Rickéket is...és Negan valakit majd megfog ölni egy baseball ütővel
...de nem lehet tudni hogy kit...a képregényben Negan Glenn-t öli meg és lehet hogy a sorozatban is őt fogja,de nem biztos...elvileg az atlantai 5-ös ből valakit(Rick,Daryl,Carol,Glenn,Carl)-ezek közül Rick-et biztos nem mert ő a főszereplő,Carol-t meg nem tudom hogy fogjul ejtették-e,Daryl-t biztos nem fogják mert akkor nagyon lemenne a sorozat nézetsége,tehát maradt Carl és Glenn...és szerintem Glenn fog meghalni,mert ha már ez a része a sorozatnak annyira hasonlít a képregényre(pl.: Negan baseball ütővel öl meg vkit)és annak nem lenne értelme hogy Ennyi mindent ugyanúgy megcsinálnak a sorozatban mint a képregényben csak az a különbség hogy nem ugyanazt ölik meg...tehát értitek...bár ki tudja lehet hogy Carol-t is elfogják és őt ölik meg,az ilyent sose lehet előre megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!