Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintettek a Forest Gump...

Szerintettek a Forest Gump rossz film? Szerintem igem

Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy rossz. Minőségi alkotás, ezt még azoknak is el kell ismerni akiknek nem tetszik.
2016. márc. 28. 22:56
 2/9 A kérdező kommentje:

Az igaz, hogy Tom Hanks ebbe a filmben színèszkedik ami nem igazán jellemző rá.

Film annyira szemètbe való, de nekem nyálas èa nagyon messze ál a valoságtól

2016. márc. 28. 22:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát te igen hülye vagy akkor, már bocs. :D Gondolom a Marveles repkedő robotember közelebb áll a valósághoz nem? Elég életszagú film, akkoriban még ért valamit az Oscar díj, nem egy parasztvakítás volt mint manapság, és a Pulp Fiction - The Shawshank Redemption ellenére is elhozott 6-ot belőle. Én egyébként többet vártam a filmtől, bár nem olyan rég láttam először, de pont azért ütős, egy erősen Autisztikus ember életét látjuk végig. Ennyi.

Egy filmdrámától nem lehet többet elvárni, és ebben a kategóriában nincs párja.

2016. márc. 28. 23:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Tom Hanks ebbe a filmben színèszkedik ami nem igazán jellemző rá. "

LOL

2016. márc. 28. 23:29
 5/9 anonim ***** válasza:
30%

A Forrest Gump nem egy rossz film, bár erősen túlértékelt. Azt lehet mondani, hogy Amerika történelme, társadalmi változások, emberi kapcsolatok egy 8-10 éves gyerek szemével. Aranyos, és valamivel ritkábban fordul át giccsbe, mint egy átlag Spielberg film, de azért érezhető, hogy rányomta a Spielberg-hatás Zemeckis-re is a bélyegét, mint minden másra Hollywoodban.

És bizony igaz, amit a kérdező írt, talán az egyetlen film, amiben Hanks normálisan el tudta játszani a szerepét.

Kedves második!

Hogy jönnek ide a szemét képregényfilmek?

Akkoriban ért valamit az Oscar? A következő három és díjazottai:

-Rettenthetetlen

-Angol beteg

-Titanic

Ezeknél mocskosabb film nem sok van. Az Oscarnak mindig vannak jobb és rosszabb korszakai, inkább több rosszabb. Nézz csak rá a hatvanas évek győzteseire, majdnem annyira okádék filmek, mint az ezredforduló utáni díjazottak.

Amúgy Oscarral amúgy se érvelj, okádékabb mint az Emmy díj.

Filmdrámától nem lehet többet elvárni? Valóban?

2016. márc. 29. 00:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Ejj micsoda szakértők vannak itt. De, legalább megtudtuk hogy Tom Hanks tulajdonképpen nem jó színész.:D

Mondjuk ezt filmszerető körökben inkább nem hangoztatnám.

2016. márc. 29. 01:49
 7/9 A kérdező kommentje:

Szerintem az oscar díjat ritkán kap igazán jó film. A Gyűrűk Ura 2004 megkapta a legjobb filmnek járó díjat, mikor a jelöltek közt ot volt a Titokzatos folyo cimű remek alkotás. Ennyire lehet az oscar díjat komolyan venni.

Igen szerintem Tom Hanks igazán rossz színèsz, szinte mindig ugyan azt a karaktert hozza minden filmjèben.

Forrest Gump szerintem giccses ès nèha már nagyon nagyon megközeliti az ízlèstelensèg határát. Azt elismerem, hogy Tom Hanks legjobb alakitása, de ez mèg mindig elèg messze van a top színèszektől.

Forrest Gump szerintem a közepesnèl picivel jobb film de időnkènt giccses ès nyálas ami nagyon haza vágja a filmet.

Amúgy a Marvel filmek a maguk műfajában jó filmek, bár nem láttam összest :D

2016. márc. 29. 06:48
 8/9 anonim ***** válasza:
40%

Kedves 83%-os válaszoló!

Szép dolog érvek nélkül arrogánsan szurkálni, csak nem sok értelme van, azon kívül, hogy bizonyítod az egyszerűségedet és a dilettantizmusodat.

Tom Hanks egy pocsék színész, életében nem játszott el egy rendes szerepet. A színjátszás nem abból áll, hogy minden szerepben ugyanazzal a világra csodálkozó tekintettel fanyalgunk, miközben valamiféle középosztálybeli értelmiségi karakternek akarunk látszani. Ha mindig ugyan azt csináljuk minden szerepben, akkor nem színészek vagyunk, hanem biodíszletek.

Sajnos elterjedt az a tévhit, hogy ő színész, ha tippelnem kéne azért, mert hogy is állhatna ennyire ronda és jellegtelen ember kamera elé, ha nem tehetséges. Hát így. Nyilván az is segített, hogy Spielberg felkarolta, és vitte bele az ízléstelenebbnél ízléstelenebb fércművekbe és persze a "mélyen tisztelt" akadémia elismerései tovább öregbítette Hanks hírnevét.

Nyilván nem ő az egyetlen érdemtelenül hype-olt "színész", nem is kell messzire menni, ott van Hugh Grant, gyakorlatilag egy az egyben ugyanaz a karakter mint Hanks, csak angol.

Legközelebb, ha leülsz filmet nézni, próbáld ne csak nézni a készüléket, hanem lásd is ami a képernyőn van, nyilván az sem árt, ha közben igyekszel az agyadat is használni.

2016. márc. 29. 08:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Kamukérdés.
2016. márc. 29. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!