Mit csináljak ha lassú az internetem?
Figyelt kérdés
Nem tudok megnézni online egy filmet mert 10 másodpercenként megáll. (akkor is ha előtte próbálnám betölteni)letölteni meg nem tudom,hogyan kell.2016. márc. 26. 03:50
1/3 HalkHogen válasza:
Előfizetni gyorsabb internetre...?
2/3 homo ludensz válasza:
Mérd le az internetsebességedet van fent egy rakat mérő oldal. Az enyém pld. 20mb./se a T-comnál vagyok és évek óta kábel netem van. Én is találkoztam ilyen töltögető,meg meg állós filmekkel de a youtuben nem. Itt van a Digi is az út másik oldalán és 100mb./se mot kínál,van aki be is kötette és olcsóbb is. Sajnos köt a hűségidő a T-comhoz még.
3/3 A kérdező kommentje:
De csak filmeknél van így az is bizonyos oldalaknál.Böngészek akkor gyors meg youtube-on is,jó letöltés is gyors.
2016. márc. 27. 04:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!