Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca Jégsárkány?

Trónok harca Jégsárkány?

Figyelt kérdés
Olvastam oldalakat amik azt írták lehetséges, hogy létezik egy jégsárkány olyat is olvastam, hogy a Fal-ba vannak befagyasztva ezt kétlem de rohadt királyul nézne ki, hogy ledől a fal és előjönnek/előjön a sárkányok/sárkány na de mindegy felejtsétek el ezt az utolsó részét nektek mi a véleményetek ha tudtok valami jó kis teóriát leírhatnátok.Előre is köszi.

2016. márc. 21. 20:30
1 2
 11/19 anonim válasza:
Ha jeget fog okádni, akkor már jégsárkány ;)
2017. aug. 17. 10:26
 12/19 anonim ***** válasza:

De tüzet fog és nincs jégből. Csak kék színű lesz a lángja.

A jégsárkány teste jégből van, nem pedig húsból. És sokkal nagyobbra nőnek, mint a hagyományos sárkányok.

[link]

"they are far larger than the dragons of Valyria and are made of living ice, with eyes of pale blue crystal, vast translucent wings, and breath of cold."

2017. aug. 17. 11:11
 13/19 anonim válasza:
És akire ráokádik abból élőhalott lesz?
2017. aug. 17. 12:54
 14/19 anonim ***** válasza:

Melyik? A wight vagy a jégsárkány?

A wight tüze ugyanúgy forró, szóval szerintem elégne. Bár nem értem, hogy miért tud tüzet okádni. Más okot nem látok rá, hogy miért olvasztaná le vele a Falat. Szerintem a sorozatban a wight sárkány csak a tél kürtjét helyettesíti és ilyen a könyvekben nem lesz. De a sorozatból kihagyták a jégpókokat is...gondolom egyszerűbb volt odaadni nekik Dany egyik sárkányát és akkor még nem kell külön jégpókokat meg jégsárkányt animálni....vagy mi.

A jégsárkány lehelete pedig megfagyaszt, szóval azt hiszem szimplán meghalnak tőle.

2017. aug. 17. 15:31
 15/19 anonim válasza:
És a jégkirálynak délen nem lesz majd melege? Királyvárban például kánikula van. Azt hogy fogják bírni a jegesmanusok?
2017. aug. 17. 21:52
 16/19 A kérdező kommentje:
Olyan nem is létezik, hogy jégkirály mert az Éjkirály és nem nem lesz melege mert egész Westeroson tél lesz a Hosszú Éjszaka alatt Essoson is tél volt és a jégsárkány nem viserion mert ahogy az egyik válaszoló is írta a jégsárkány teljesen más van róla egy külön könyv is.
2017. aug. 18. 08:37
 17/19 I.B.T. ***** válasza:

LEHETSÉGES SPOILER

Úgy látom itt sokan értenek hozzá. Valaki leírná, hogy mi lesz ezeknek a sárkányoknak a szerepe? Mi lesz a wight-al? meghal esetleg még több sárkány Dany sárkányai közül?

Vagy ez benne van a 7. könyvben, mert akkor megveszem:D Mármint elkezdtem olvasni az elejétől de lehet, hogy előre ugrok (mégha más is történik a filmben mint a könyvben).

2017. aug. 21. 22:31
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg tudod venni a 7. könyvet, akkor te időutazó vagy a jövőből és akkor már szerintem meg is tudnád nézni, hogy mi lesz a sárkányokkal a sorozatban...addigra tuti kint a 8. évad is.

Na viccet félretéve, a sorozat már nem követi a könyveket. Az 5. évadban is nagyjából csak a királyvári események egyeztek meg a könyvvel.

!!!SPOILER!!!

De a szivárgások alapján Dany mindhárom sárkánya el fog pusztulni. (8. évad)

Ezzel a wight sárkánnyal pedig a következő részben az éjkirály leolvasztja a Falat.

2017. aug. 22. 00:34
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy sikerült ki szivárogtatni a 8.évadot mert még csak a rendezők tudják mi lesz még a szinészek/szinésznők sem de szerintem nem hal meg Dany mind 3 sárkánya a Wight sárkány pedig nem Jégsárkány a Wight sárkány tűzet okádik(gondolom kéket) a Jégsárkány pedig jeget.
2017. aug. 22. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!