Trónok harca Jégsárkány?
De tüzet fog és nincs jégből. Csak kék színű lesz a lángja.
A jégsárkány teste jégből van, nem pedig húsból. És sokkal nagyobbra nőnek, mint a hagyományos sárkányok.
"they are far larger than the dragons of Valyria and are made of living ice, with eyes of pale blue crystal, vast translucent wings, and breath of cold."
Melyik? A wight vagy a jégsárkány?
A wight tüze ugyanúgy forró, szóval szerintem elégne. Bár nem értem, hogy miért tud tüzet okádni. Más okot nem látok rá, hogy miért olvasztaná le vele a Falat. Szerintem a sorozatban a wight sárkány csak a tél kürtjét helyettesíti és ilyen a könyvekben nem lesz. De a sorozatból kihagyták a jégpókokat is...gondolom egyszerűbb volt odaadni nekik Dany egyik sárkányát és akkor még nem kell külön jégpókokat meg jégsárkányt animálni....vagy mi.
A jégsárkány lehelete pedig megfagyaszt, szóval azt hiszem szimplán meghalnak tőle.
LEHETSÉGES SPOILER
Úgy látom itt sokan értenek hozzá. Valaki leírná, hogy mi lesz ezeknek a sárkányoknak a szerepe? Mi lesz a wight-al? meghal esetleg még több sárkány Dany sárkányai közül?
Vagy ez benne van a 7. könyvben, mert akkor megveszem:D Mármint elkezdtem olvasni az elejétől de lehet, hogy előre ugrok (mégha más is történik a filmben mint a könyvben).
Ha meg tudod venni a 7. könyvet, akkor te időutazó vagy a jövőből és akkor már szerintem meg is tudnád nézni, hogy mi lesz a sárkányokkal a sorozatban...addigra tuti kint a 8. évad is.
Na viccet félretéve, a sorozat már nem követi a könyveket. Az 5. évadban is nagyjából csak a királyvári események egyeztek meg a könyvvel.
!!!SPOILER!!!
De a szivárgások alapján Dany mindhárom sárkánya el fog pusztulni. (8. évad)
Ezzel a wight sárkánnyal pedig a következő részben az éjkirály leolvasztja a Falat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!