A Fekete Vitorlák c. sorozatot valaki nézi? (spoiler!)
Igazat kell adjak abban, hogy ha azt nézzük, hogy valójában egy előzménysztorival állunk szemben, így a sorozat igen jól felépített. Azonban engem a kalózos világ soha nem vonzott annyira és nem is inkább a kincses sziget irányvonala fogott meg, hanem a valós karakterek jelenléte.
De most, hogy már túl vagyok a Vane halála okozta csalódáson, talán nem pártolok a sorozattól.
Tekintve, hogy újra felbukkan Fekete szakáll. (állításod szerint, én még mindig nem néztem meg a részt, ugyanis azt várom, hogy lemenjen az eheti (tudomásom szerint) évadzáró rész is és egymás után nézhessem meg) Ugyanis kicsit kurtán-furcsán hatott számomra ahogy kikerült a képből. Igazából arra számítottam, hogy az újabb árulás miatt lesz még összetűzés a két kalóz között. Viszont így kíváncsian várom, hogy milyen szerepet szánnak Fekete szakállnak a továbbiakban.
Ez teljesen várható volt,hogy felakasztják Vanet.
Hogy miért? Mert volt egy létező kalóz, akit Charles Vanenek hívtak és felakasztottak... Szóval ebben a sorozatban vannak olyan karakterek, akik éltek régen,de persze a sorozatban Vane sem úgy halt meg, mint igazából, mert pl. Port Royalban akasztották fel, míg a sorozatban Nassauban.
Ha a haláluk lényegében ugyanúgy lesz, mint ahogy ténylegesen volt, akkor Jacket is fellógatják majd. Feketeszakáll meghal egy összecsapásban és lefejezik a hulláját. Viszont Anne túléli a történetet és nyom nélkül felszívódik majd. Viszont Edward Low is eltűnt, míg a sorozatban Vane megölte.
Az a biztos,hogy John Silver túléli, mivel benne volt a A Kincses sziget című könyvben és filmben is, ami a sorozat után játszódik.
Annyit leszögezhetünk, hogy mindenhol máshogy írják a neveket. Pl. Anne/Ann, Bonn, Bonny, Boney,
Sőt, máshogy is írták, pl. Fulford, Cormac, Bonny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!