Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Fekete Vitorlák c. sorozatot...

A Fekete Vitorlák c. sorozatot valaki nézi? (spoiler!)

Figyelt kérdés
Mit szóltok hozzá hogy Charles Van, (Ejtsd: Csársz Véjn) meghalt?

2016. márc. 21. 10:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

1. kiírhattad volna, hogy spoilert tartalmaz a kérdésed, hátha esetleg valaki még nem látta az új részt... de kíváncsi rá és később megnézné...

2. Nem Charles Van, hanem Charles Wayne

3. SPOILER (figyelmeztetés ez annak, aki ugyancsak belefutott ebbe a kérdésbe, de nem akarja lelőni a poént idő előtt)

Belekukkantottam gyorsan, megnéztem az ominózus jelenetet: Én nagyon csalódott vagyok, Wayne volt a kedvenc karakterem és igazából innen már nem is nagyon érdekel a sorozat. Ugyanis egy olyan karakterből, mint Charles Wayne gyakorlatilag mártírt csinálni... eléggé bosszantó és illúzió romboló.

SPOILER VÉGE

4. most pedig jelentem ezt a kérdést, a már fent említett okok miatt. Máskor legyél kicsit figyelmesebb

2016. márc. 21. 11:56
 2/15 A kérdező kommentje:

Bocsi, bocsi mindenkitől, szomorú hangulatban voltam amikor kiírtam mert a kedvenc sorozatom!

Szerintem emiatt nem érdemes aba hagyni mert izgalmasan ígérkezhet a folytatás, Vane (Vayne) mentora a végén feltűnik és nem tűnik valami megbékülőnek az arca..

Tudom hogy nem kellett volna, nem gondoltam végig, egyébként a Magyar szinkron ejti Wayne-nek, eredetileg Vane lehet mert az IMDB így ír a karakterről és a sorozat angol rajongói oldala is.

2016. márc. 21. 12:11
 3/15 A kérdező kommentje:
És azt is hozzáteszem (még egyszer bocs mindenkitől, tényleg!) emiatt nem érdemes abba hagyni mert a halálával bonyolódtak a dolgok, volt erről gondja..
2016. márc. 21. 12:17
 4/15 anonim ***** válasza:

Ez a Charles Vane (legyen akkor így) eset számomra már csak hab volt a tortán miután kiherélték szerencsétlen Flint kapitányt a homoszexuális hajlamaival... értem én, oké, semmi bajom vele, de tényleg, de valahogy egy ilyen drámát nem tudok elviselni egy ilyen sorozatban. Mindennek meg van a maga helye. Szóval ezek után valójában Charles karakterébe kapaszkodtam, de ezek után nem nagyon maradt olyan karakter a sorozatban akit kedvelni tudnék.

Csak a haláljelenetet kerestem, az egészet még nem néztem meg, így a végét sem, szóval azért egy kicsi esélyt adok még neki, de ha nem virítanak valami nagyot az évadzáróban kicsi az esélye, hogy várni fogok az újabb évadra.

2016. márc. 21. 12:22
 5/15 A kérdező kommentje:

Ha ez vigasztal a nagyon domináns karakterek sokszor biszexuális beállítottságúak :D Pl:. Nagy Sándor.

De szerintem, Flint elég összetett személyiség, Charles Vane is mögé állt, biztos tudta mit csinál.

2016. márc. 21. 12:35
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem vigasztal, még úgy sem, hogy tudatában vagyok annak, amit mondasz és éppen ezért azt kellene mondjam, hogy "oké, hihető, csavaros és belefér a karakter jellemébe, sőt talán még a történelmi hihetőséget is alátámasztja", de valahogy ez a szál akkor is csalódást okozott.

Azért remélem, hogy szegény Charles nem hiába halt meg és valóban elindul a nassaui felkelés.

2016. márc. 21. 13:01
 7/15 Peppo666 válasza:
Sajnálom. Jó karakter volt, bár az elején nem kedveltem, később aztán egyre inkább. Meg is lepett a tegnapi rész vége, mert tudtommal Vane a valóságban nem Nassauban halt meg.
2016. márc. 21. 13:59
 8/15 A kérdező kommentje:
Én szerintem lesz felkelés úgy tippelném és ha lesz egy de hatalmas csata, abban Spanyol, Angol birodalom is kivenné a részét, valamint ha Fekete szakáll (Charles mentora) is kiveszi a részét, aki ugye elvileg egy meghatározó kalóz akkor lesz még mit néznünk nassau sorsát illetően.És még Flint és Silver együttműködését nem is említettük
2016. márc. 21. 15:14
 9/15 A kérdező kommentje:

De engem legjobban ezeknek a legendás karaktereknek a megvalósítása meg kibontakozása érdekel legjobban. :)

A féllábú John Silver, papagájjal a vállán, akit Jacknek hív, a győzedelmes Flint és a neve mellett emlegetett kincs, Fekete szakáll a rettegett kalóz úr, Bone a veszedelmes kalózlány, Jack aki mindig túljár a többi kalóz eszén, lehet hogy többen is vannak, de ezeknek számos fikciója és legendája van, ez a sorozat pedig fantasztikusan bemutatja őket, csodálatosan felépítve.Pedig több sorozatot nézek (GoT, V) valamelyest van viszonyítási alapom :) De azok is fantasztikusak.

2016. márc. 21. 16:18
 10/15 A kérdező kommentje:
Az előző szigorúan szubjektív perspektíva! :D
2016. márc. 21. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!