Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tetszett nektek az X-men: Az...

Tetszett nektek az X-men: Az ellenállás vége című film?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon, sztem ennél jobbat nem tudtak volna kihozni belőle...
2010. ápr. 3. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt a részt találom a leggyengébbnek. Unalmas volt az előző részekhez képest.
2010. ápr. 3. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Én imádok. Emlékszem, mikor először láttam, a végén visítottam... :D Utána meg egy rakatszor visszatekertem, hogy jól láttam e. :D
2010. ápr. 3. 21:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Belőlem is hasonló reakciót váltott ki :D

Mikor Jean-t megöli Logan a végén, na ott a zene, meg minden, annyira jóóóó!!

2010. ápr. 4. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszett. Persze jól megcsinálták meg minden, de mi az már, hogy mindenkit kinyírnak? Ez egy nagyon szánalmas filmes fogás, ha a forgatókönyvírók nem tudnak mit kezdeni egy figurával, egyszerűen kinyírják...

És szégyen, hogy nem Brian Singer rendezte.

Scott kb 5 percet szerepelt, a professzor mondjuk 8-at.

Ez mi már?? Gyakorlatilag a színészek Hugh Jackmanhez statisztáltak. És Árnyék hova lett egyáltalán? Van ötletem rá, de azért mondhattak volna annyit, hogy jó napot. Vagy Guten Tag. Vagy valami.És milyen hülyeség, hogy Mistic "meggyógyul"? Rendben hozzanak új szereplőket, de a régieket nem kell kukába dobni.

Érdekel, h erről mit gondolsz.

Szerintem a 2. rész volt a legjobb.

Egyébként bocs, hogy leszóltam a filmet, a vége (amikor Logen megöli Jane-t) az tényleg nagyon el lett találva, meg még a Golden Gate-s rész. Volt néhány jobb poén is, meg a gyógyszer is jó ötlet volt.

Az első rész csak expozíció volt, megismertük a szereplőket, az alapszituációt.

A második részben kiélesedett az ellentét, megfeszült a kötél.

A harmadik részbe kellet volna a vihar előtti csend, majd a háború. Ezt nem tudták érzékeltetni, amiatt itt megszakadt a történet íve, egyszerűen lezárták. Pedig min. kellett volna még egy rész, amiben rendeződnek a dolgok. Olyan mintha egyszerűen elegük lett volna és abbahagyták volna (ami nem igaz, mert most meg csinálják az originseket, ahelyett, h rendesen odatették volna a történet végét).

Szerinted folytatás v. origins?

2010. máj. 11. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!