Melyik ez a horror film?
Figyelt kérdés
A film feliratos!Egy fiatalokbol állo társaság hajól emlékszek egy disco után lemegy vagy menekül egy metro aluljároba és ott akarnak eljutni valahova de ilyen nagy hajú haju szakállas csöve gyilkosok támadnak rájuk ,van még több hajléktalan nis lent a sinek ütögetésével adnka jeleket egymásnak.A fiatalok két felé válnak ugy próbálnak meg segitséget hivni illetve kimenekülni!2016. márc. 17. 12:30
1/5 anonim válasza:
End of the Line (2007)
Végállomás
(Maurice Devereaux)
kanadai horror, thriller
2/5 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam nem ez a film de ez se rossz még nem láttam de amit keresek abba egy rasztás nagy haju 4 főböl állo társaság mészárolja le a disco után valahogy lekeveredett fiatalokbol állo társaságot akik ketté válnak késöbb több hajléktalan is lent a gyiksoknak segit valami kanibálok vagy ilyesmi!
2016. márc. 19. 13:46
3/5 anonim válasza:
Sajnos nem tudom. :(
Keresőn kerestem rá, kulcsszavakkal.
Még ezt dobta ki, de ehhez nincs leírás:
Stag Night (2008)
(Peter A. Dowling)
amerikai horror, thriller
4/5 A kérdező kommentje:
Azért köszi biztos nem nagyon ismert feliratos film ha megvan kiirom ide azért!
2016. márc. 19. 16:37
5/5 A kérdező kommentje:
Ez az a második stag night köszi tesám!Mióta kerestem!
2016. márc. 19. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!