Mi a véleményetek a Shadowhunters sorozatról?
En az eddigi megjelent osszes cassandra clare konyvet olvastam, mondhatni nagy rajongoja vagyok. Az arnyvadaszos sorozatot is haromszor olvastam ki, egyszeruen imadom. Megmondom oszinten, nem tetszett az otlet, hogy sorozat lesz belole, en eleve ugy vagyok ezzel, hogy egy konyvbol ne legyen sorozat, a konyv azert van hogy a fantaziankat hasznaljuk, sajat elkepzeleseink szerint nezzenek ki a szereplok, stb... Vegul ravettem magam, hogy megnezzek egy reszt, aztan megegyet es megegyet...vegul teljesen leragadtam. Nagyon megtetszett. Neha idegesitett, hogy majdnem teljesen masmilyen, mint a konyv, de annyira magaval ragadott, hogy aztan eszre se vettem. Nehany dolgot szerintem elsiettek, pl (SPOILER) clary es jace mar a 7.reszben (asszem) csokoloztak, meg mielott valentine elarulna nekik azt amit, a konyvben pedig egyetlen egyszer csokoloztak, amikor clary szuletesnapja alkalmabol jace felvitte ot valami viragoskertbe megnezni ahogy kinyilik egy virag a holdfenyre, es hogy odaadja clary elso boszorkanyfenyet (ha jol emlekszem igy volt). Na mindegy, apro dolgok, de tulsagosan a konyvek megszallottja lettem, el kellett fogadnom, hogy nem lehet teljesen lemasolni a konyvet egy sorozatban. Szoval idonkent amikor hagyott gondolkodni a sorozat elegge idegesitett ez a sok minden, de egyebkent annyira le tud kotni,hogy alkg van idom ezeken agyalni, hogy most ez miert igy van, azt miert hagytak ki, ez miert van mashogy. Sorozatnak nagyon jo igy is. Mindig tortenik valami, nem huznak el egy dolgot fel oraig es megy a nyaladzas stb...
A szereplokrol a velemenyem. Szerintem jol kivalasztottak oket, bar a konyvben izzyt teljesen mashogy irta le, es claryt is. Claryt kicsinek, es kevesbe fonokoskodonek kepzeltem, itt valahogy mintha mindig magara iranyitana a figyelmet. De ezt lehet hogy csak en kepzelem, ez az en velemenyem. Izzyt magasabbnak kepzeltem. Hisz a konyvben is az a resz amikor magnus bulijara mennek, es izzy kolcson ad ruhat clarynak, azt mondja, "ezt en csak felsonek tudom hasznalni, tul hosszuak a labaim, de neked tokeletesen all majd" (vagy vmi ilyesmi, szo szerint nem tudok idezni). De a tobbiek szerintem rendben vannak.
Nem is tudom, mit monhatnek meg, annyi mindenrol tudnek beszelni, de felesleges.
Szoval osszessegeben a lenyeg annyi, hogy nekem nagyon nagyon NAGYON tetszik a sorozat, alig varom a masodik evadot.
:)
Utolsó válaszoló : én is így vagyok a Cassandra Clare könyvekkel imádom őket.
Szerintem a sorozat nem jó (szerintem).
A szereplők túl ,,plázacicásnak,, tűnnek.
Ha kívánhatnék egyet , akkor én azt kívánnám hogy legyem folytatása a végzet ereklyéi csontváros filmnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!