Mi a véleményetek az Így jártam anyátokkal sorozatról?
A világ legjobb sorozata, odavagyok érte. Egyszerre szól a hülyülésről,a fiatalságról és az élet törvényszerű dolgairól. (természetesen az előbbiből van sokkal több, mivel vígjátéksorozat). A karakterek remekül vannak kidolgozva, az összes szerethető. A sztori is nagyon jó, a kivitelezés és, bár a vége eléggé megrázó, de tetszik benne, hogy életszerű. Van ilyen vég. Én konkrétan vagy végigröhögtem a sorozatot, vagy végigsírtam, köztes állapot nem volt.
Ezzel a sorozattal kapcsoltban az embernek nem lehetnek közömbös érzései. Ezt nézem ha boldog vagyok, ha szomorú vagyok, ha ideges vagyok, mindig jó hatással van rám.
Úgyhogy, mindenképpen nézzed!;)
A kérdésedre válaszolva, pedig: a nyelvi poénok természetesen nem ugyanazok, de én megnéztem angolul és magyarul is, és mindkettő jó, fedik egymást. Ha az angolt szeretnéd gyakorolni, akkor értelemszerűen az angolt válaszd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!