Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez a sorozat melyik japán...

Ez a sorozat melyik japán drámában van?

Figyelt kérdés
[link]

2016. márc. 14. 23:50
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagyis nem sorozat hanem jelenet csak elírtam :D
2016. márc. 14. 23:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Kasa wo Motanai Aritachi wa
2016. márc. 15. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Az Eigo Fansub nemrég kezdte el fordítani. Összesen 4 részes, eddig 2 van fent náluk. A jelenet pont a 3ban van, sztem hamarosan azt is felteszik. (Amúgy kis érdekesség, mert olyan büszke vagyok rá: az egyik résznek a történetét Kato Shigeaki írta, az ő novellájából alkották meg ezt a rövid doramát. Ráadásul ő játssza a régi osztálytársat. És még az endinget is (meg a reklám zenéjét is) az ő bandája, a NEWS énekli.(((Ááá, kicsit se NEWS fan:D)))) Csak gondoltam érdekes ;)
2016. márc. 15. 23:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocsánat, bocsánat, most vettem észre, hogy rosszul írtam (nem tudom, miért pont azt írtam), Egao Fansub
2016. márc. 17. 22:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) (az érdekességet is köszönöm ma is megtudtam valamit :D)
2016. ápr. 3. 15:14
 6/6 Nevem Panni ***** válasza:
Valaki tud linket?
2016. máj. 15. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!