Hogy lehet Luke Skywalkernek Darth Sidious a mestere?
6
Igen, elvileg volt olyan képregény, melyben Sidioust klónozták, majd a klónozott sith mester átcsábította Luke-ot a sötét oldalra, akit csak Leia tudott visszatéríteni.
Az EU tele van efféle baromságokkal, én személy szerint nagyon örülök neki, hogy ezeket a történeteket száműzték a kánonból.
Én nem örülök hogy száműzték őket a kánonból de nem érdekel én ezekete is ténykényt veszem ha EU ha Kánon.
Ezt akartam mondani.
8
Bocsi, de én épp, hogy ÖRÜLÖK, hogy nem kánon. A fent említett sztori is egy nagy BAROMSÁG. Semmi alapja nincs.
Pl Hogyan klónozzák Sidioust, és ami fontosabb: ki?
Egy klón csak egy másolat, tehát Sidious klónjának ugyanúgy mesterre lenne szüksége ahhoz, hogy elsajátítsa a sith tanokat. De hát ugye Sidious volt az utolsó sith mester, tehát szopacs. És egyáltalán miért állt volna át Luke? Ha az apja kedvéért nem tette meg, akkor majd pont egy klónnak fog engedelmeskedni? Nevetséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!