Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy lehet Luke Skywalkernek...

Hogy lehet Luke Skywalkernek Darth Sidious a mestere?

Figyelt kérdés
Az van hogy Luke oldalán az van hogy Palpatine sith mester(gondolom sejtitek hogy Palpatine Darth Sidious)na de Luke mlost akkor Sith volt vagy nem is tudom?Segítsetek!

2016. márc. 14. 12:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Milyen oldalon?
2016. márc. 14. 12:31
 2/16 A kérdező kommentje:
2016. márc. 14. 12:32
 3/16 anonim ***** válasza:
Mert a trónteremben már a mesterének vallja magát Sidious
2016. márc. 14. 12:36
 4/16 A kérdező kommentje:
És ezért sith mesterének kiáltani?Ez komoly?
2016. márc. 14. 12:38
 5/16 anonim ***** válasza:
Ott felül a "szerekesztés" gomb alatt lehet a "Legendák"-ról átváltani a "Kánon"-ra. A kánon szerint csak Obi-wan és Yoda volt a mestere.
2016. márc. 14. 12:40
 6/16 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy az expanded universe wikin szerintem nem a tróntermes jelenet miatt írja mesterének, úgy rémlik valamelyik képregényben tanította egy darabig Luke-ot Sidious.
2016. márc. 19. 18:50
 7/16 anonim ***** válasza:
66%

6

Igen, elvileg volt olyan képregény, melyben Sidioust klónozták, majd a klónozott sith mester átcsábította Luke-ot a sötét oldalra, akit csak Leia tudott visszatéríteni.

Az EU tele van efféle baromságokkal, én személy szerint nagyon örülök neki, hogy ezeket a történeteket száműzték a kánonból.

2016. márc. 19. 19:13
 8/16 A kérdező kommentje:
Én sem örülök hogy száműzték őket a kánonból de nem érdekel én ezt is ténykényt veszem ha EU ha Kánon.
2016. márc. 19. 23:28
 9/16 A kérdező kommentje:

Én nem örülök hogy száműzték őket a kánonból de nem érdekel én ezekete is ténykényt veszem ha EU ha Kánon.

Ezt akartam mondani.

2016. márc. 19. 23:36
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

8

Bocsi, de én épp, hogy ÖRÜLÖK, hogy nem kánon. A fent említett sztori is egy nagy BAROMSÁG. Semmi alapja nincs.

Pl Hogyan klónozzák Sidioust, és ami fontosabb: ki?

Egy klón csak egy másolat, tehát Sidious klónjának ugyanúgy mesterre lenne szüksége ahhoz, hogy elsajátítsa a sith tanokat. De hát ugye Sidious volt az utolsó sith mester, tehát szopacs. És egyáltalán miért állt volna át Luke? Ha az apja kedvéért nem tette meg, akkor majd pont egy klónnak fog engedelmeskedni? Nevetséges...

2016. márc. 19. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!