Trónok harca sorozat előzményre lehet számítani?
Figyelt kérdés
Ha befejezik a sztorit akkor vajon nem készítik el az előzmény sorozatot?2016. márc. 10. 17:55
1/5 Papi Gonzales válasza:
martin addigra már rég elpatkol
2/5 anonim válasza:
Szerintem jóból is megárt a sok!
3/5 anonim válasza:
Nem túl régen volt már róla szó,hogy esetleg a felkelést megfilmesítenék. De ha olyan adaptáció lenne, mint a sorozat a könyveké, akkor inkább ne kezdjenek bele...
4/5 anonim válasza:
Neeeeeeeeee... Már épp eléggé xar így is.
Kizárólag akkor van értelme, ha nem a mostaniak csinálják és nem a HBO.
(Szerintem Robert lázadása az egyik lehető legunalmasabb változat lenne. Vannak sokkal királyabb háborúk is ott még, pl. a sárkányok tánca vagy az első Blackfyre felkelés.)
5/5 Kolos Wéber válasza:
Helló, tudom hogy későn de most van róla szó hogy TALÁN lesz egy. Sajnos még nagyon kevés dolgot lehet tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!