Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van, aki szereti az ilyen...

Van, aki szereti az ilyen filmeket?

Figyelt kérdés
Az olyan filmekre gondolok, amik nagyon régiek, 1940-90- es években készültek. Leginkább a krimikre gondolok. Mert én mostanában nagyon rákaptam, csak az 1967 ben készült Tíz kicsi néger című film miatt, ami ráadásul még fekete fehér is. Szóval van olyan rajtam kívül, aki szereti a régi, esetleg fekete fehér filmeket? Ide tartoznak a régi tarzan filmek, a régi godzillák, a régi King Kong meg az ehhez hasonlók is.
2016. márc. 3. 22:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs. Közel 8 milliárd emberből Te vagy az egyetlen, aki szereti a régi filmeket.
2016. márc. 4. 02:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Én annyira nem szeretem a klasszikus szörnyfilmeket, hogy a közelmúltban csak két könyvet olvastam el, csak huszonvalahány filmet szedtem le, csak két ismeretterjesztőt néztem, és csak három hivatalos audiokommentárt hallgattam meg róluk.
2016. márc. 4. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!