Aki nem szereti a Bud Spencer - Terence Hill filmeket, az miért nem szereti?
Én is azért szeretem őket leginkább, mert gyerekkoromban mindig néztük.
Nem tudom, hogy akkor is így lenne-e, ha felnőtt fejjel láttam volna először ezeket a filmeket...
(Mondjuk a Bunyó Karácsonyig c. filmet úgyis biztos imdánám :D)
Amúgy én a Reszkessetek betörőkkel is így vagyok... Valaki utálja, meg nyavalyog, hogy minek adják minden évben, én meg 5-6x is megnézem évente :D
A Különben dühbe jövünk című filmet próbáltam megnézni, Kb 35 perc után már elkezdtem unni. Pár jelenet megmosolyogtatott, és 1 kedvenc jelenet volt, az a karmesteres rész.
Mivel silány minőségűek a régi filmek, így az élvezeti értékek lecsökken. Rátesz az is, hogy a szereplőknek szinte semmilyen arcmimikájuk nincs és a rossz minőség még azt a keveset is elveszi.
Meg olyan hosszas 1 jelenet. Lehet avval se lenne gond, de kicsit jobban is pöröghetne. Elég nyugdíjas tempó :-/
Számomra az egész film unalmas volt, kivéve azt az 1 jó jelenetet a karmesternél. Többi filmjeit nem láttam, mert akárhányszor belenéztem, nem bírtam 15 percnél tovább.
Ezt is csak azért néztem meg, hogy próbáljam megérteni az embereket, hogy miért szeretik annyira Bud filmjeit, de még mindig nem értem.
6:Egy film alapján hülyeség megítélni.
7: Akik az Adam Sandler és Ben Stiller-féle fingós-böfögős vígjátékokon nőttek fel, azokak értelemszerűen nem nyújt élvezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!