Olvastam hogy dicaprio nemrég kapta meg, a saul fia is kapott egyet. Tudtommal dicapriónak ez az első oszkárja, sok filmet láttam tőle, kedvenc színészem, sok filmje érdemelt volna oszkárt. A csapból is saulka folyik, rákerestem, és magyar "alkotás". Ezt a filmet sose fogom megnézni, hogy kaphatott oszkárt? Hogy megy az oszkár díj kiválasztása? Tombolahúzással? Tudtommal ez egy elég komoly díj, legalább is annyira folyik mindenhonnan, hogy annak kéne lennie. Youtube-on van egy videó a kutyámról. Arra miért nem kaptam oszkár díjat? Van egy régi telefonom, 10 éve kaptam, az első kamerás pengetelefonom volt. Emlékszem osztálykiránduláson csináltam vele egy videót. Talán előkerül még az a telefon, és talán rajta van az a videó. Azzal is benevezhetek oszkár díjra? Vagy mik a feltételei? Bocs a buta kérdésért. Még hogy feltétel mikor előbb magam írtam le hogy saul fia nyert... Szurkoljatok!
2016. márc. 2. 00:34
1/5 anonim válasza:
Az Oscar díjakat az Akadémia osztja ki, párezer ember szavazata alapján. Nem te nevezel Oscar díjra, jelölnek rá.
Nézd meg a többi jelöltet a foreign language film kategóriából, azok gyengébbek voltak a Saul fiánál.
2016. márc. 2. 00:54
2/5 anonim válasza:
Ha sose nézed meg a Saul fiát, honnan tudod hogy nem jó film? Nemcsak az Oscart nyerte el, hanem egy rakás más díjat, a kritikusok áradoznak róla ahogy az egyszeri nézők is.
Amúgy abból a szempontból nem anyira komoly, hogy sok díjazott film nem lett igazi klasszikus. Tükröz egyfajta korízlést, divatot, de ebből nehéz is kivonni magunkat. A 60-70 jutalmazott külföldi filmből kb. 10-15 vált igazi klasszikussá.
2016. márc. 2. 06:40
3/5 anonim válasza:
Gondolom, valami troll lehetsz. Vagy csak simán egy magát okosnak és frappánsnak képzelő műveletlen, előítéletes tahó. A két verzió nem zárja ki egymást.
Amúgy az Akadémia nem mindentudó: sok film elismertebb és kultikusabb, mint az, amelyikkel szemben vesztettek annak idején. Vannak igazi nagy nevek és igazi nagy filmek, amik egyetlen Oscart sem kaptak. A Saul fiát még nem láttam, de meg fogom nézni. Nagyon büszke vagyok rá, hogy egy magyar film ilyen rangos díjat nyert!
2016. márc. 2. 10:41
4/5 Titusztitusz válasza:
Már régóta semennyire nem komoly díj az "oszkár"...Bennfentes illetők adogatják bennfentes illetőknek...Aki meg szereti a fejét homokba dugva élni, az meg csak nyugodtan gondolja másként a dolgot...Gond egy szál se...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!