Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tegnap megnéztem a "Legyetek...

Tegnap megnéztem a "Legyetek jók, ha tudtok!" című filmet és nagyon tetszett. Szeretnék hasonló témájú filmeket megnézni. Milyen filmet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Ha esetleg ismertek hasonló témájú filmet,kérlek írjátok meg.
2008. szept. 19. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz hasonló témán? Vallásos? Szentek életéről szóló? Viccesen vallásos?

Ajánlom a Francesco című filmet Szent Ferenc életéről, vagy a Napfivér, Holdnővért.

Kicsit krimi, kicsit vallás: Bíbor és fekete.

2008. szept. 20. 00:31
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Megfogom nézni mind a hármat!:)

2008. szept. 20. 08:52
 3/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Bocsi, még egy kérdés. Amit írtál "Bíbor és fekete", az véletlenül nem a Vörös és fekete, ami regényben is megvan?

2008. szept. 20. 09:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem éppen vallásos témájú, de ajánlom a Kóristák c. filmet. Egy nehezen kezelhető fiúosztályt úgy nevel meg egy új tanár, hogy megtanítja őket énekelni. Mulatságos és megható film.
2008. szept. 20. 10:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

vagy vallásos témájú esetleg a Rózsa neve c. film Sean Connery-vel, de ez nem vicces. Viszont izgalmas, krimis, és nagyon színvonalas film.

Írd meg, milyen témájú filmeket szeretsz, szívesen ajánlok még, a FILM a hobbim gyakorlatilag :))

2008. szept. 20. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a Bíbor és fekete egy második világháborús film, Róma náci megszállásáról és egy papról, aki kimenekít sok embert. Csak hasonló.

Tudom ajánlani még a Holt költők társaságát, bár nem vallásos, de elgondolkodtató.

Vitatkoznék viszont a másik válaszolóval: a Rózsa neve nem vallásos film, csak egy kolostorban játszódó középkori krimi. Jó kis film (mint a könyv is), de inkább kiosztja a középkori vallásosságot, mint támogatja.

Én is nagy filmrajongó vagyok, úgyhogy szintén várom, hogy milyen típusú filmek érdekelnek.

2008. szept. 20. 13:57
 7/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenki válaszát!

Hát igazából sokféle témájú film érdekel,de most jelen pillanatban leginkább a vallásos filmek, illetve azok, amiken jó el lehet gondolkodni...

2008. szept. 20. 16:01
 8/8 Pesti Kornél válasza:
Ha nagyon jó filmet szeretnél, és hasonlót a Legyetek jók, ha tudtok c. filmhez, akkor ajánlom a Napfivér, Holdnővér címűt.
2012. dec. 24. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!