Ajánlanátok fantasy és/vagy sci-fi sorozatokat?
Feltételek:
- Legyen folyamatos a szinkronizálás. (Felirattal nézek épp elég sorozatot.) Leállt szinkronizálású sorozatokat ne írjatok!
- Ne legyen túl régi sorozat. (Az legutóbb megjelent évada ne legyen kb. 2010-nél régibb.)
- Minimum 2 évadot megélt sorozat legyen.
Amiket szeretek: A S.H.I.E.L.D. ügynökei, The Walking Dead (Tudom, nem igazán fantasy, de attól még leírtam.), Ki vagy, doki? (Doctor Who), esetleg A búra alatt.
A válasz(oka)t előre is köszönöm! (F)
2 kedvencem:
Odaát eddig 11 évad, de folyamatosan készűl.
Terminátor sorozat, ha az első 2 filmet láttad legalább!
A rejtély
Euréka
Génrejtek
A zöld íjász
Continuum ( nincs magyar címe, de végig van szinkronizálva )
Éghasadás
Az ellenállás városa
Bukott angyalok
Tudom h feliratos, de ugy a legjobb ;)
-the 100
-z nation
-into the badlands
Persze ne csak az első réstbe nézz bele :)...
Köszönöm az ajánlásokat! :)
Több sorozat is megtetszett, de most a Continuum-ot kezdtem el nézni. Köszi!
Mentek a zöld pacsik. :D
Remek választás a Continuum.
Számomra az utóbbi idők egyik legjobb sci-fi sorozata volt. Ráadásul a magyar szinkronja is kifejezetten jól sikerült. :)
"Tudom h feliratos, de ugy a legjobb ;)"
A Z Nation-hoz, illetve az Into to Badlands-hez is készült szinkron.
7-es: Hát nekem a kedvencem még így is A S.H.IE.L.D. ügynökei és a Doctor Who, de ez gyorsan felugrott a 3. helyre! :)
8-as: A Znation valóban szinkronos. A kérdés megírása előtt pár napja néztem bele. De nem folytatom. A versenytársa nálam a The Walking Dead, azzal pedig nem veheti fel a versenyt. (Legalábbis nálam.) És amúgy is, elég 1 zombis sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!